Discord hesabı nasıl çalınmış olabilir?

Fatih_2134

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. bugün Discord'a girdiğimde hesabımın çalındığını ve sunucumun patlatıldığını gördüm. Önceden de 300 kişilik sunucum patlatılmıştı fakat bu yeni sunucuda yüksek güvenlikli önlemler aldığım için bu sefer hesabıma girip patlatmışlar. Anlamadığım şu ki e-postama bir bildirim gelmeden e-posta ve telefon değişmeden girmişler ve cookiemi kimseye vermemiştim. Sizce nasıl olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Bugün Discord'a girdiğimde hesabımın çalındığını ve sunucumun patlatıldığını gördüm. Önceden de 300 kişilik sunucum patlatılmıştı fakat bu yeni sunucuda yüksek güvenlikli önlemler aldığım için bu sefer hesabıma girip patlatmışlar. Anlamadığım şu ki e-postama bir bildirim gelmeden e-posta ve telefon değişmeden girmişler ve cookiemi kimseye vermemiştim. Sizce nasıl olabilir?

RAT yemişsindir son zamanlarda riskli bir şeyler indirdin mi?

1) SW nizde olan bir admın size ihanet etti
2) birileri sizin discord tokenınıza ulaştı.

E Posta falan gelmedi ise muhtemelen tokenınız çalındı.
Yakın zaman da pcnize virüs veya crackli yazılım yükledinizmi veya tehlikeli bir linke tıkladınızmı?

Önceden crackli bir şey indirmeyi denemiştim fakat sonradan sildim ama ne olur ne olmaz bilgisayarada format atacağım ve adminlerden dolayı olacağını sanmıyorum çünkü ppye ve ismime kadar her şey değişmişti ama e-posta ve telefona ellememişlerdi ve kod falanda gelmemişti.

Önceden crackli bir şey indirmeyi denemiştim fakat sonradan sildim ama ne olur ne olmaz bilgisayarada format atacağım ve adminlerden dolayı olacağını sanmıyorum çünkü ppye ve ismime kadar her şey değişmişti ama e-posta ve telefona ellememişlerdi ve kod falanda gelmemişti.
Defender'Le taradın mı?

Token çalındığı zaman direkt hesabına girerler. 2FA den bile geçmez giriş yapma işlemi. haveibeenpwned a emailinizi yazmayı deneyin. Bu arada eğer crackten dolayı böyle bir şey yaşıyorsanız muhtemelen diğer kayıtlı şifrelerinizde bir veri tabanına girmiştir. Pcnize windows u yeniden yükleyin ve şifrelerinizi değiştirin derim. Bazı crackler chrome daki kayıtlı şifreleri bile çalabiliyor.

Token çalındığı zaman direkt hesabına girerler. 2FA'den bile geçmez giriş yapma işlemi. Haveibeenpwned a emailinizi yazmayı deneyin. Bu arada eğer crackten dolayı böyle bir şey yaşıyorsanız muhtemelen diğer kayıtlı şifrelerinizde bir veri tabanına girmiştir. PC'nize Windows'u yeniden yükleyin ve şifrelerinizi değiştirin derim. Bazı crackler Chrome'daki kayıtlı şifreleri bile çalabiliyor.

Evet pwned dedi. Zaten bundan şüpheleniyordum, neler yapabilirim?

Defender'le taradın mı?

Kaspersky ile tarattım temiz çıktı.

Token çalındığı zaman direkt hesabına girerler. 2FA'den bile geçmez giriş yapma işlemi. Haveibeenpwned a emailinizi yazmayı deneyin. Bu arada eğer crackten dolayı böyle bir şey yaşıyorsanız muhtemelen diğer kayıtlı şifrelerinizde bir veri tabanına girmiştir. PC'nize Windows'u yeniden yükleyin ve şifrelerinizi değiştirin derim. Bazı crackler Chrome'daki kayıtlı şifreleri bile çalabiliyor.

Sonradan baktığımda Crftrise'nin olduğunu gördüm zaten bunu önceden yapmamışlar mıydı? Onun dışı ben Chrome kullanmıyorum ve diğer tarayıcılardada şifreleri kaydetmiyorum. Zaten format atacağım bilgisayara.

Son düzenleme:
Evet pwned dedi. Zaten bundan şüpheleniyordum, neler yapabilirim?

Kaspersky ile tarattım temiz çıktı.

Sonradan baktığımda Crftrise'nin olduğunu gördüm zaten bunu önceden yapmamışlar mıydı? Onun dışı ben Chrome kullanmıyorum ve diğer tarayıcılardada şifreleri kaydetmiyorum. Zaten format atacağım bilgisayara.

Craftisenin bilgileri çalındığı için çıkmıştır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00