Hesap açılırken doğum tarihini ne girdiyse o olarak kabul ediliyor sohbette yazdığı ibare bir şey fark ettirmiyor olması lazım. Kuralları ihlal etmesi ve çok fazla sayıda rapor yemesi daha ihtimalli.Sohbette yaşını küçük belirttiysen kapanmış olma ihtimali var. Birisi 13 yaşındayım yazı diye ban yemişti. Kuralları ihlal eden bir mesaj da yayınlamış olabilirsin.
Hayır,belirtmedim.Sohbette yaşını küçük belirttiysen kapanmış olma ihtimali var. Birisi 13 yaşındayım yazı diye ban yemişti. Kuralları ihlal eden bir mesaj da yayınlamış olabilirsin.
Yok hocam hiç ihlal almadım daha önce, rapor yediğimi sanmıyorum hiç kimseye yanlışım yoktu benim.Hesap açılırken doğum tarihini ne girdiyse o olarak kabul ediliyor sohbette yazdığı ibare bir şey fark ettirmiyor olması lazım. Kuralları ihlal etmesi ve çok fazla sayıda rapor yemesi daha ihtimalli.
O zaman hocam desteğe yazmaktan başka bir çareniz kalmıyor en doğru bilgiyi onlar verecektir.Hayır,belirtmedim.
Yok hocam hiç ihlal almadım daha önce, rapor yediğimi sanmıyorum hiç kimseye yanlışım yoktu benim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.