Discord hesabım 13 yaş altı sebebiyle yasaklandı

XBaroas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Discord tarafından 13 yaş altı sebebiyle hesabım devre dışı bırakıldı. Şu an 13 yaşımda olmama rağmen hesabım "Discord tarafından devre dışı bırakıldı." hatası alıyorum ne? Evet biliyorum bir yerde boşluğuma gelmiş 1 ile 13 arasında sayı söylemişim ama şu an 13 yaşındayım gelen e-posta hesabımı açtırmak için kimlik fotoğrafını göndermem gerekiyormuş, (sadece doğum tarihi) ve hesabımın adı bunları yaparsam açılacağını söylüyor mail sizce yaparsam açılabilir mi ne diyorsunuz? Hesabımı açtırmak istiyorum hemen sadece yaşımı atsam olur mu yoksa tüm kimliğimi mi isterler?

Son düzenleme:
13 yaşındayım gelen e-posta hesabımı açtırmak için kimlik fotoğrafını göndermem gerekiyormuş, (sadece doğum tarihi) ve hesabımın adı bunları yaparsam açılacağını söylüyor mail sizce yaparsam açılabilir mi ne diyorsunuz?
Böyle bir durumda Google'da benden kimlik fotoğrafı istemişti.

Muhtemelen açılır.

Merhaba arkadaşlar Discord tarafından 13 yaş altı sebebiyle hesabım devre dışı bırakıldı. Şu an 13 yaşımda olmama rağmen hesabım "Discord tarafından devre dışı bırakıldı." hatası alıyorum ne? Evet biliyorum bir yerde boşluğuma gelmiş 1 ile 13 arasında sayı söylemişim ama şu an 13 yaşındayım gelen e-posta hesabımı açtırmak için kimlik fotoğrafını göndermem gerekiyormuş, (sadece doğum tarihi) ve hesabımın adı bunları yaparsam açılacağını söylüyor mail sizce yaparsam açılabilir mi ne diyorsunuz? Hesabımı açtırmak istiyorum hemen.

Artık şu 1 ile 13 arasındaki sayı olayına kanmasanız mı? Dediklerini yaparsan belki ama hata sende. Her yerde sürekli uyarıyorlar insan bir dinler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı