Discord hesabım çalındı

alhnn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 7400 işlemci 8gb 3200mhz ram samsung 1tb M.2ssd 1050ti gigabyte h110m-s2 anakart
Evet. Discord hesabım çalındı.
Bunlar aylar önce birisi bana Discord'dan yazmıştı ve yazdıkları şu şekilde:
X= selam oyunumu test etmek ister misin?
Ben: Tabii ki oyunun linkini atar mısın?
X: oyununlinki.com/indir buradan indirebilirsin.
Ben: İndi ama açılmıyor?
5-10 dakika sonra hesabıma bir daha giriş yapamadım.
Hesabımda sadece şifreyi değiştirmişler ve 2ad zımbırtısını açmışlar. Hesabı aylardır kurtarmaya çalışıyorum bu günde desteğe yazdım ve şöyle bir cevap geldi;

Hello,

We just want to confirm that we've received your message (41520754).

Thank you,
Discord Trust & safety.

Bende cevap olarak okay yazdım (dalga geçmeyin.)
Hala cevap bekliyorum ne yapacağım?

Ne gerek var hocam bilmediğiniz kişilerden, linklerden dosya almaya? Mail üzerinden geri almaya çalışın destek yardımcı olacaktır.

Evet. Discord hesabım çalındı.
Bunlar aylar önce birisi bana Discord'dan yazmıştı ve yazdıkları şu şekilde:
X= selam oyunumu test etmek ister misin?
Ben: Tabii ki oyunun linkini atar mısın?
X: oyununlinki.com/indir buradan indirebilirsin.
Ben: İndi ama açılmıyor?
5-10 dakika sonra hesabıma bir daha giriş yapamadım.
Hesabımda sadece şifreyi değiştirmişler ve 2ad zımbırtısını açmışlar. Hesabı aylardır kurtarmaya çalışıyorum bu günde desteğe yazdım ve şöyle bir cevap geldi;

Hello,

We just want to confirm that we've received your message (41520754).

Thank you,
Discord Trust & safety.

Bende cevap olarak okay yazdım (dalga geçmeyin.)
Hala cevap bekliyorum ne yapacağım?

Cihaz trojan, keylogger tarzı bir şey yemiş yüksek ihtimal, bilgilerini hala çalıyorlardır ve geçmiş olsun diyeyim şimdiden.

Ne gerek var hocam bilmediğiniz kişilerden, linklerden dosya almaya? Mail üzerinden geri almaya çalışın destek yardımcı olacaktır.
Hocam bunları artık yemeyin yahu.. neyse geçmiş olsun
'Bir kaç ay önce' yazdığımı görmediniz sanırım.

Cihaz trojan, keylogger tarzı bir şey yemiş yüksek ihtimal bilgilerini hala çalıyorlardır ve geçmiş olsun diyeyim şimdiden.
Format attım Her yerdeki şifrelerimi değiştirdim. Sağol.

Discord'da neden 2FA'i açmadın ki? Geçmiş olsun. E-posta hala sende ise şifremi unuttum diyerek şifreyi alabilirsin ama 2FA onlarda olduğu sürece hesabının sahibi onlar.

Bu arada, çalınan tek şeyinin Discord olduğundan emin ol. Sonra Twitter'ından bir suç işleyip sana atmasınlar.

Hesabi ilk actigindaki mail sendeyse o mailin uzerine tekrar alabilirsin.
Mail bende hala ama nasıl alacağım?

Discord'da neden 2FA'i açmadın ki? Geçmiş olsun. E-posta hala sende ise şifremi unuttum diyerek şifreyi alabilirsin ama 2FA onlarda olduğu sürece hesabının sahibi onlar.

Şu an hiç kimse kullanmıyor hesabı 7 aydır duruyor öyle.

Mail bende hala ama nasıl alacağım?
... ID'li hesabimi tikladigim link yuzunden baskalari caldi ve sifrem degistirildi gibi bir mesaj atin Discord destege. Onlar zaten geri donus olarak hesabinizi olusturdugunuz mail uzerinden giris saglayabilirsiniz gibi bir mesaj atacaklar oradan tekrar parola belirleyip hesabi geri alacaksiniz.

ID'li hesabimi tikladigim link yuzunden baskalari caldi ve sifrem degistirildi gibi bir mesaj atin Discord destege. Onlar zaten geri donus olarak hesabinizi olusturdugunuz mail uzerinden giris saglayabilirsiniz gibi bir mesaj atacaklar oradan tekrar parola belirleyip hesabi geri alacaksiniz.

Parolayı değiştirmeyi denedim ancak 2FA kodu istiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı