Discord hesabım haksız yere devre dışı bırakıldı

Öyle rastgele herkese küfür edemezsiniz. Şikayetçi olunabilir.

Okuduğum kadarıyla tehdit ve hedef gösterme suçlarından ceza almışsınız veya bunlardan ceza almış sunuculardan birine dahilmişsiniz.

Hocam ben büyük ihtimalle bunlardan ceza almış sunuculardan birine katıldım ama o sunucunun saldırı sunucusu olduğunu bilmiyordum.
 
Discord DM'den küfür edersem banlamaz beni.
Ben dava açılmasından bahsetmedim. DM'den öyle istediğiniz herkese sövemez yada tehdit edemezsiniz. Discord kurallarında var bu. Sizi discord'a şikayet etmesi halinde ceza alırsınız.

Dolandırıcılık, küfür veya tehdit ceza sebebidir.
 
Tehdit, taciz, şiddete teşvik... Siciliniz bayağı kabarık. Ya da 2. bir seçenek var, bunların yapıldığı bir sunucuda bulunmuş da olabilirsiniz.

Hocam ben bu konulara çok dikkat ederim. Büyük ihtimalle 2.seçenekten dolayı hesap devre dışı.
 
RAID sunuculardan ve arkadaşların bahsettiği sorunlardan ziyade bir kişinin saçma bir sorusuna cevap verdiniz mi?

Saçma sorulardan kastım doğum tarihinizle ile ilgili alakasız sorular vs.
 
Ben dava açılmasından bahsetmedim. DM'den öyle istediğiniz herkese sövemez ya da tehdit edemezsiniz. Discord kurallarında var bu. Sizi Discord'a şikayet etmesi halinde ceza alırsınız.

Dolandırıcılık, küfür veya tehdit ceza sebebidir.

arkadaşlarımla birbirimize arada sinirlenip sövüyoruz her ne kadar istemeskte ama onlar beni DC'ye şikayet etmediği halde DC beni banlamaz en azından ben öyle düşünüyorum çünkü 3 yıldır bir şey olduğu yok.
 
İsim ve yaş soram sunucular oldu onlara cevap vermiştim.

Yaşınız 18 yaşından küçük ise ve siz bunu karşınızdaki kişiye belirtdiyseniz büyük ihtimalle sizin hesabınızı devre dışı bırakmıştır. Bu taktik ile 4 kişinin hesabını devre dışı bıraktırdım, oradan biliyorum.

Yeni bir Discord hesabı açarsanız mümkünse yaşınız ile ilgili kimseye bilgi paylaşmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı