Discord hesabım sebepsiz yere kapandı

iasyxel

Hectopat
Arkadaşlarıma Discord hesabımda Nitro aldığımı Spotify aldığımı söyleyip duruyordum. Bazı akıllılar beni reportlayıp hesabımı kapatmışlar, açmanın bir yolu var mıdır? Kredi kartı her şey bana ayit dolandırıcılık yapmadım ama Discord şöyle diyor.
Selam,
Discord, topluluk için sunduğu ortamı güvenli ve sorunsuz tutmaya odaklanıyor. Hesabının Hizmet Koşulları veya Topluluk İlkeleri'ni ihlal ettiğini tespit ettik. Bu nedenle de şu sebepten dolayı hesabını devre dışı bıraktık:
Hesabında hackleme, dolandırıcılık, hesap veya kredi kartı bilgilerini kırmak ve/veya bir bilgisayar ağına veya cihazına hasar vermekle ilgili eylemlerde bulunuldu.
Saygılarımızla,
Discord Güven ve Güvenlik Ekibi​

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarıma Discord hesabımda Nitro aldığımı Spotify aldığımı söyleyip duruyordum. Bazı akıllılar beni reportlayıp hesabımı kapatmışlar, açmanın bir yolu var mıdır? Kredi kartı her şey bana ayit dolandırıcılık yapmadım ama Discord şöyle diyor.
Selam,
Discord, topluluk için sunduğu ortamı güvenli ve sorunsuz tutmaya odaklanıyor. Hesabının Hizmet Koşulları veya Topluluk İlkeleri'ni ihlal ettiğini tespit ettik. Bu nedenle de şu sebepten dolayı hesabını devre dışı bıraktık:
Hesabında hackleme, dolandırıcılık, hesap veya kredi kartı bilgilerini kırmak ve/veya bir bilgisayar ağına veya cihazına hasar vermekle ilgili eylemlerde bulunuldu.
Saygılarımızla,
Discord Güven ve Güvenlik Ekibi​
Free Nitro olaylarına mı bulaştınız?

Bende de aynısı oldu. Destek ile iletişime geçtim askı kaldırıldı dediler. Kaldırmamışlar geri dönünce 1 ay cevap vermediler. Ve hesap silindi. üstüne üstlük 1 yıllık classic aboneliğim vardı. Discord'un desteği çöp. Daha ban kaldıramıyorlar.

Bende de aynısı oldu. Destek ile iletişime geçtim askı kaldırıldı dediler. Kaldırmamışlar geri dönünce 1 ay cevap vermediler. Ve hesap silindi. Üstüne üstlük 1 yıllık classic aboneliğim vardı. Discord'un desteği çöp. Daha ban kaldıramıyorlar.

Dostum bu 3. oluyor zamanında 2 tane hesabım böyle gitti çok şey denedim sesimi çıkaramadım bir süre sonra Discord mailinizi karalisteye alıyor ve görmüyor 30 gün içerisinde açılmayan banlar zaten kompile hesabın silinmesine yol açıyor.

O zaman desteğe yazmayı deneyin. @Leon Dayı hocam verdiğim bilgi yanlış mı?

Desteğe yazdım hocam yanıt atmıyorlar 2 saattir.

Destege yazdin mi?

Yazdım hala bir yanıt yok.

Dostum bu 3. oluyor zamanında 2 tane hesabım böyle gitti çok şey denedim sesimi çıkaramadım bir süre sonra Discord mailinizi kara listeye alıyor ve görmüyor 30 gün içerisinde açılmayan banlar zaten komple hesabın silinmesine yol açıyor.
Üç hesabın da aynı sebepten mi kapandı? Ayrıca şifreni bilen birisi olabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı