Çözüldü Discord hesabıma giremiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jerix06

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar Discord şifrem yanlış diyor ama e-posta değişmemiş. Nasıl girebilirim?

Dosya Ekleri

• sdd.PNG
    sdd.PNG
    3,3 KB · Görüntüleme: 449
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hesap çalınmışmı peki.

Hesap çalınmışmış mıdır?

Hocam kendiniz kontrol edeceksiniz şifremi unuttum'a basın sonra e-posta ya da telefon numaranızı yazın girdiğiniz şey hesabınıza kayıtlı olmalı sonra e-posta yollayacak Discord e-posta'nın içinde link olması lazım o linke basın sonra yeni şifre girmenizi isteyecek girdikten sonra hesabınız sizin elinizde olacak.
Hesap çalınmışmı peki.

Hesap çalınmışmış mıdır?

Hocam kendiniz kontrol edeceksiniz şifremi unuttum'a basın sonra e-posta ya da telefon numaranızı yazın girdiğiniz şey hesabınıza kayıtlı olmalı sonra e-posta yollayacak Discord e-posta'nın içinde link olması lazım o linke basın sonra yeni şifre girmenizi isteyecek girdikten sonra hesabınız sizin elinizde olacak.

Çözüm
Hocam kendiniz kontrol edeceksiniz şifremi Unuttum'a basın sonra e-posta ya da telefon numaranızı yazın girdiğiniz şey hesabınıza kayıtlı olmalı sonra e-posta yollayacak Discord e-posta'nın içinde link olması lazım o linke basın sonra yeni şifre girmenizi isteyecek girdikten sonra hesabınız sizin elinizde olacak.

Oldu çok teşekkür edeirm :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı