zZaPp Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #1 Merhaba, bugün telefon değiştirdim. Discord hesabımın da şifresini unuttum. Şifresini değiştiriyorum giriş yaparken şifre hatalı diyor. Numaramla girmeye çalıştığımda da gönderilen kodu yazıyorum ama kod geçersiz diyor.
Merhaba, bugün telefon değiştirdim. Discord hesabımın da şifresini unuttum. Şifresini değiştiriyorum giriş yaparken şifre hatalı diyor. Numaramla girmeye çalıştığımda da gönderilen kodu yazıyorum ama kod geçersiz diyor.
ErenLex Femtopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #2 Telefonunu satmadan önce format atmadıysan telefoncu çalmış olabilir. Güvenmeyin kimseye, ne olursa olsun. Artı 0 Eksi
Telefonunu satmadan önce format atmadıysan telefoncu çalmış olabilir. Güvenmeyin kimseye, ne olursa olsun.
3 389072 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 8 Şubat 2024 #3 E-postana şifre sıfırlama gönder. ErenLex dedi: Telefonunu satmadan önce format atmadıysan telefoncu çalmış olabilir. Güvenmeyin kimseye, ne olursa olsun. Genişletmek için tıkla... Telefoncu niye hesap çalsın ki? Artı 0 Eksi
E-postana şifre sıfırlama gönder. ErenLex dedi: Telefonunu satmadan önce format atmadıysan telefoncu çalmış olabilir. Güvenmeyin kimseye, ne olursa olsun. Genişletmek için tıkla... Telefoncu niye hesap çalsın ki?
Tronix25 Femtopat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia Geforce RTX 3050 Intel core I5 12.Nesil 8 GB Ram 512 GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2024 #4 389072 dedi: E-postana şifre sıfırlama gönder. Telefoncu niye hesap çalsın ki? Genişletmek için tıkla... Hiç belli olmaz kredi kartın kayıtlı ise Discord üzerinden erişebilir. Artı 0 Eksi
389072 dedi: E-postana şifre sıfırlama gönder. Telefoncu niye hesap çalsın ki? Genişletmek için tıkla... Hiç belli olmaz kredi kartın kayıtlı ise Discord üzerinden erişebilir.