Discord hesabına girilip RAT gönderilmiş

tavuklupilavlı

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Discord'a girecektim fakat hesaptan atmış beni şifremi girdim şifreni sıfırla diye mesaj verdi mailden sıfırladım sadece 7 kişiye DM'den 50 dolar Steam gift atmış sonra da Discord el koymuş hesabımı güvenliğe almış bu nasıl olabilir? Bilgisayarımı çok iyi kullanırım antivirüse ihtiyaç duymam. Dolandırıcı bir siteye asla girmem anlarım Discord'dan böyle şeylere bile asla girmem Malwarebytes ile tarattım PC'yi 36 tane virüs buldu sildim (crackli veya 3. parti yazilimlar olabilir), sizce nasıl hesabıma girebilirler? Ve geçende 3 arkadaşım bana bu giftlerden yolladı herkesin hesabı nasıl çalınıyor? Bir şey yapmam lazım mı, PC'yi formatlayamam ama virüsleri temizledim. Bir sorun yaratır mı?

Bilgisayarımı çok iyi kullanırım antivirüse ihtiyaç duymam.
Antivirüse herkes ihtiyaç duyar, bilgisayarı iyi kullanmak ile ilgisi yok.
Dolandırıcı bir siteye asla girmem anlarım
Dolandırıcı siteye girmenize gerek yok, cross site token stealerlar farklı bir web sayfası üzerinden istek yollayarak cookie dahil tüm verilere erişebilir. İnternete bağlı olduğunuz her an AV yazılımına ihtiyacınız vardır. Cookie veya 2FA token stealer kurbanı olmuşsunuz kısacası.

Dolandırıcı siteye girmenize gerek yok, cross site token stealerlar farklı bir web sayfası üzerinden istek yollayarak cookie dahil tüm verilere erişebilir. İnternete bağlı olduğunuz her an AV yazılımına ihtiyacınız vardır. Cookie veya 2FA token stealer kurbanı olmuşsunuz kısacası.
Nasıl kurtabilirim

İyi kullanırım, böyle virüslü linklere falan hiç kanmam bu arada, formatladım PC'yi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı