Çözüldü Discord hesabına VPN ile giriş yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bay Rakun

Attopat
Daha fazla  
VPN ile Discord'a erişebiliyordum fakat mesajlar yüklenmiyor diye çıkış yapıp tekrar gireyim dedim. Şifre ve e postayı doğru yazmama rağmen girmiyor. Şifre değiştir de diyemiyorum veya QR kodla da giriş yapamıyorum Discord ülkede kapalı olduğu için. Ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Ne zamandan beridir giremiyorsun ve aynı sorunu yaşayanlar da oldu mu çevrende?

1 saat önce ses kanalındaydım, baktım mesajlar gözükmüyor, düzelecek gibi de değildi, hesaptan çıktım şimdi giriş yapamıyorum. Çevremde bu sorunu yaşayan yok.

VPN ile Discord'a erişebiliyordum fakat mesajlar yüklenmiyor diye çıkış yapıp tekrar gireyim dedim. Şifre ve e postayı doğru yazmama rağmen girmiyor. Şifre değiştir de diyemiyorum veya QR kodla da giriş yapamıyorum Discord ülkede kapalı olduğu için. Ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?

Dostum hallettim. Öncelikle Discord'un bütün dosyalarını bilgisayardan kaldır sonrasında Google'a Discord yükleyici hataları yaz aşağı in orada setup dosyası verilmiş oradan indir ve giriş yap. Dosyaların hepsini sildiğine emin ol.
aynı hata bendede vardı hesaptan çıktım fakat hiç bir şekilde giriş yapamıyorum. Google dan discordum kayıtlı olduğu için googledan baktım discord açık fakat mesajlar hala yüklenmemiş hatalı olarak gözüküyor

Son düzenleme:
Ne zamandan beridir giremiyorsun ve aynı sorunu yaşayanlar da oldu mu çevrende?

1 saat önce ses kanalındaydım, baktım mesajlar gözükmüyor, düzelecek gibi de değildi, hesaptan çıktım şimdi giriş yapamıyorum. Çevremde bu sorunu yaşayan yok.

Dostum hallettim. Öncelikle Discord'un bütün dosyalarını bilgisayardan kaldır sonrasında Google'a Discord yükleyici hataları yaz aşağı in orada setup dosyası verilmiş oradan indir ve giriş yap. Dosyaların hepsini sildiğine emin ol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Appdata'dan silsem olur mu ve hangi Setup'ı indirmem lazım? Yükleyici hataları derken?

Appdata'dan silsem olur mu ve hangi Setup'ı indirmem lazım? Yükleyici hataları derken?

Dostum çözdüm ben de. Appdata'daki Discord'u silmem yetti. Çok teşekkür ederim yardımın için🙏

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı