Discord hesabının Gmail adresini unuttum

Eren1254

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp Victus 16 Gaming Laptop
Nvidia Rtx 4050 120W
Amd Ryzen 5 7640hs
2x Samsung DDR5 8GB 5600Mhz Ram
144hz İps Ekran
Meslek
Öğrenci :)
Discord hesabımın Gmail'ini unuttum. Benim için çok değerli mesajlaşmalar vardı. Telefonumda duruyor fakat telefonumdaki ekran paramparça oldu. Bu yüzden hesaba giremiyorum. Şifreyi hatırlıyorum fakat Gmail'imi unuttum (çok Gmail açan biriyim). Telefonumda yüklü olan DC uygulamasında hesap açık fakat ekran yok giremiyorum ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord hesabımın Gmail'ini unuttum. Benim için çok değerli mesajlaşmalar vardı. Telefonumda duruyor fakat telefonumdaki ekran paramparça oldu. Bu yüzden hesaba giremiyorum. Şifreyi hatırlıyorum fakat Gmail'imi unuttum (çok Gmail açan biriyim). Telefonumda yüklü olan DC uygulamasında hesap açık fakat ekran yok giremiyorum ne yapabilirim?

Hocam numaradan girebiliyorsunuz diye hatırlıyorum bir de öyle deneyebilirsiniz.

Hattınızı başka telefona takın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı