Discord - Hesap Devre Dışı Bırakıldı hatası

525652

Decapat
Bugün bilgisayarı açtım ve hesaptan atmıştı giriş yapmaya çalışınca hesap devre dışı bırakıldı yazısını gördüm ve maile girince bununla karşılaştım. Yazanla alakalı bir şey yapmadığım halde ban atmışlardı. Bunu açabiliyor muyuz? Hangi kategoride ticket atmam gerek? (iki hesabımda ban yemiş)

Ekran görüntüsü 2023-05-12 172820.png

Discord böyle yakın çevrenden biri halt yediyse sorgusuz sualsiz böyle şeyler yapabiliyor. İtiraz atabilirsiniz ama cevap almazsınız, benden söylemesi. En iyisi soğuk su içip yeni hesap açmak ve olası tehlikelerden uzak durmak.

Yapmışsın sanırım cidden. Bu boşu boşuna verilen bir şey değil. Hesapları başkası ile paylaşıyor musunuz ?

Aşağıdaki bağlantıda "Sana nasıl yardımcı olabiliriz? -> Güvenlik", "Nasıl yardımcı olabiliriz? -> İtirazlar, yaş güncellemesi, diğer sorular", "Appeals, age update, or other questions -> Hesabıma veya botuma yapılan bir işleme itiraz etmek", "Neye itiraz etmek istersin? -> Hesabım üzerinde yapılan bir işlem" olarak işaretleyip talep göndererek derdinizi anlatmayı deneyebilirsiniz. Gerisi Discord'a kalmış.

Dolandırıcılık yapmışın yapmasanda mesaj gönderdiğin için dolandırıcı ile ilgili mesaj ondan kapandı açılmaz.

Kanka ben Discord üzerinde ne bir şey sattım ne de dolandırıcılık yaptım.

Aşağıdaki bağlantıda "sana nasıl yardımcı olabiliriz? -> güvenlik", "nasıl yardımcı olabiliriz? -> itirazlar, yaş güncellemesi, diğer sorular", "appeals, age Update, or other questions -> hesabıma veya botuma yapılan bir işleme itiraz etmek", "neye itiraz etmek istersin? -> hesabım üzerinde yapılan bir işlem" olarak işaretleyip talep göndererek derdinizi anlatmayı deneyebilirsiniz. Gerisi Discord'a kalmış.

Bir yanıt vermem gerekiyor mu?

1683903046367.png

Son düzenleme:
Şimdilik yanıt vermenizi gerektirecek bir durum yok. "Mesajını aldığımızı bilmeni isteriz. Talebiniz hakkında kısa süre içinde size geri döneceğiz." yazmışlar. Verecekleri cevabı bekleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı