Discord hesap kısıtlaması bittiğinde hesap eski haline döner mi?

Darkqess

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm. Sizlere bir sorum olacaktı. Dün akşam saatlerinde arkadaşımın hesabı kısıtlamaya alındı. Sebebi bir ihlal sebebiymiş. Hesabın durumu çok kısıtlı gözüküyor. Çoğu şeyde kısıtlama almış. Kısıtlaması bittiğinde hesabın durumu "gayet iyi!" derecesine geri döner mi? Yoksa her zaman çok kısıtlıda mı kalacak?

Eyvallah kanka <3

Hocam bende yaşadımda 2 Mayıs 2026'da bitecek diyor ve hani şu 5 tane durum var ya " gayet iyi, kısıtlı, çok kısıtlı, risk altında, askıya alındı." bende bu durumlardan çok kısıtlı modunda ve aktif ihlallerde 1 tane var. Bu bittiğinde 2 kademe birden düşüp eskisi gibi gayet iyi moduna geri mi dönecek yoksa haberim olmadan bir tane kalıcı yemişimde sadece 1 tık düşüp kısıtlı moduna düşecek. (fotoğraf atabilirim ama NSFW sunucularına katılmıştım o yüzden yemişim. Tabii çıktım şu anda.)

Hocam bende yaşadımda 2 Mayıs 2026'da bitecek diyor ve hani şu 5 tane durum var ya " gayet iyi, kısıtlı, çok kısıtlı, risk altında, askıya alındı." bende bu durumlardan çok kısıtlı modunda ve aktif ihlallerde 1 tane var. Bu bittiğinde 2 kademe birden düşüp eskisi gibi gayet iyi moduna geri mi dönecek yoksa haberim olmadan bir tane kalıcı yemişimde sadece 1 tık düşüp kısıtlı moduna düşecek. (fotoğraf atabilirim ama NSFW sunucularına katılmıştım o yüzden yemişim. Tabii çıktım şu anda.)

Büyük ihtimal gayet iyi ye dönersiniz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı