İnternet sağlayıcım Netspeed. Windows ayarlardan DNS değiştirmeyi denedim. GoodbyeDPI ve ByeDPI denedim ama olmadı sadece Cloudflare DNS açıp girebiliyorum ama o da Online oyunlardan aşırı ping yapıyor nasıl çözebilirim? Windows'u da yeni kurdum, herhangi bir antivirüs programı kurulu değil.
İnternet sağlayıcım Netspeed. Windows ayarlardan DNS değiştirmeyi denedim. GoodbyeDPI ve byedpı denedim ama olmadı sadece Cloudflare DNS açıp girebiliyorum ama o da Online oyunlardan aşırı ping yapıyor nasıl çözebilirim? Windows'u da yeni kurdum, herhangi bir antivirüs programı kurulu değil.
Ben GoodbyeDPI kullanıyorum dosyadaki ilk BAT dosyasını yönetici olarak çalıştırınca her bilgisayarı açtığında Discord kendi açılıyor zaten. Bunu yaptığın halde olmuyorsa bir sıkıntı vardır.
İnternet sağlayıcım Netspeed. Windows ayarlardan DNS değiştirmeyi denedim. GoodbyeDPI ve ByeDPI denedim ama olmadı sadece Cloudflare DNS açıp girebiliyorum ama o da Online oyunlardan aşırı ping yapıyor nasıl çözebilirim? Windows'u da yeni kurdum, herhangi bir antivirüs programı kurulu değil.
Netspeed GBDPI için uygun olmayabilir, her İnternet sağlayıcısı veya modem GBdpi için çalışmayabilir. GBdpi nin Türk versiyonunda süperonline yazıyor mesela. Ama sen yinede bi araştır. En kötü Proton VPN'nin ücretsiz halini indir ve onu kullan.
Ben GoodbyeDPI kullanıyorum dosyadaki ilk BAT dosyasını yönetici olarak çalıştırınca her bilgisayarı açtığında Discord kendi açılıyor zaten. Bunu yaptığın halde olmuyorsa bir sıkıntı vardır.