Discord hiçbir şekilde açılmıyor

Mehmet Demirr

Megapat
Daha fazla  
İnternet sağlayıcım Netspeed. Windows ayarlardan DNS değiştirmeyi denedim. GoodbyeDPI ve ByeDPI denedim ama olmadı sadece Cloudflare DNS açıp girebiliyorum ama o da Online oyunlardan aşırı ping yapıyor nasıl çözebilirim? Windows'u da yeni kurdum, herhangi bir antivirüs programı kurulu değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet sağlayıcım Netspeed. Windows ayarlardan DNS değiştirmeyi denedim. GoodbyeDPI ve byedpı denedim ama olmadı sadece Cloudflare DNS açıp girebiliyorum ama o da Online oyunlardan aşırı ping yapıyor nasıl çözebilirim? Windows'u da yeni kurdum, herhangi bir antivirüs programı kurulu değil.

Ben GoodbyeDPI kullanıyorum dosyadaki ilk BAT dosyasını yönetici olarak çalıştırınca her bilgisayarı açtığında Discord kendi açılıyor zaten. Bunu yaptığın halde olmuyorsa bir sıkıntı vardır.

İnternet sağlayıcım Netspeed. Windows ayarlardan DNS değiştirmeyi denedim. GoodbyeDPI ve ByeDPI denedim ama olmadı sadece Cloudflare DNS açıp girebiliyorum ama o da Online oyunlardan aşırı ping yapıyor nasıl çözebilirim? Windows'u da yeni kurdum, herhangi bir antivirüs programı kurulu değil.

WARP VPN deneyebilir misin? WARP üzerinden 1.1.1.1 seçeneğini seçince giriş yapılabiliyor.

Netspeed GBDPI için uygun olmayabilir, her İnternet sağlayıcısı veya modem GBdpi için çalışmayabilir. GBdpi nin Türk versiyonunda süperonline yazıyor mesela. Ama sen yinede bi araştır. En kötü Proton VPN'nin ücretsiz halini indir ve onu kullan.

8.8.8.8/8.8.4.4 Netspeedde çalışıyor ilk günden beri sorunsuz kullanıyorum discordu falan.

Hatta telefonda bile değiştirdim orda da işe yarıyor sorunsuz kullanıyorum discordu.

Ben GoodbyeDPI kullanıyorum dosyadaki ilk BAT dosyasını yönetici olarak çalıştırınca her bilgisayarı açtığında Discord kendi açılıyor zaten. Bunu yaptığın halde olmuyorsa bir sıkıntı vardır.
yönetici olarak çalıştırıp yeniden başlatıyorum olmuyor.

Bende Netspeed kullanıyorum DNS'i doğru yaptığınıza emin misiniz?
1.1.1.1 1.0.0.1 ve 8.8.8.8 8.8.4.4 denedim giremiyorum

8.8.8.8/8.8.4.4 Netspeedde çalışıyor ilk günden beri sorunsuz kullanıyorum discordu falan.

Hatta telefonda bile değiştirdim orda da işe yarıyor sorunsuz kullanıyorum discordu.
Başka bir ayar yaptın mı peki

WARP VPN deneyebilir misin? WARP üzerinden 1.1.1.1 seçeneğini seçince giriş yapılabiliyor.
öyle girebiliyorum ama online oyunlarda aşırı pingim çıkıyor.

Dosya Ekleri

• resim_2025-06-29_015029403.png
    resim_2025-06-29_015029403.png
    19,1 KB · Görüntüleme: 12

Technopat Haberler

Geri
Yukarı