Discord hiçbir şekilde açılmıyor

HTTPS üzerinden DNS'i açın, Netspeed'de sorunsuz giriyorum. Otomatik yapın orayı.
Dediğiniz şekilde yapıyorum sistemi yeniden başlatıp deniyorum ama hala giremiyorum. Anlam veremedim.

resim_2025-06-29_024132788.png

bu şekilde

Son düzenleme:
İnternet sağlayıcım Netspeed. Windows ayarlardan DNS değiştirmeyi denedim. GoodbyeDPI ve ByeDPI denedim ama olmadı sadece Cloudflare DNS açıp girebiliyorum ama o da Online oyunlardan aşırı ping yapıyor nasıl çözebilirim? Windows'u da yeni kurdum, herhangi bir antivirüs programı kurulu değil.
192.168.1.1'den dns değiştirmeyi dener misiniz ?

Hala giremiyorum. Cihazda sorun olabilir diye başka bir bilgisayardan denedim yine giremiyorum.
1.1.1.1 1.0.0.1 dener misiniz ?

Şimdi aklıma geldi en son netspeed tarafına bir siber saldırı yapılmıştı belki yöneticiler farklı paket değişiklikleri sağlayarak bunlardan kurtulmaya çalışırken bazılarını iptal ya da egale edecek şeyler yapmış olabilirler. Bence biraz bekleyedebilirsiniz.

1.1.1.1 1.0.0.1 dener misiniz ?

Şimdi aklıma geldi en son netspeed tarafına bir siber saldırı yapılmıştı belki yöneticiler farklı paket değişiklikleri sağlayarak bunlardan kurtulmaya çalışırken bazılarını iptal ya da egale edecek şeyler yapmış olabilirler. Bence biraz bekleyedebilirsiniz.
O saldırıdan bağımsız olarak önceden de denediğimde giremiyordum maalesef.

Müşteri hizmetlerine bu sorunumu nasıl anlatacağım? çünkü Discord girişi yasaklanmış şekilde
Normalde girecek olduğunuz yasaksız sitelere olan erişiminiz de kaybolduysa bundan bahsedebilirsiniz. Ya da direk konuya girip nasıl DNS değiştirilir ? Neden çalıştıramıyorum da diyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı