Discord için alternatif uygulama önerisi

• Konuyu başlatan Nickq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.809

Nickq

Decapat
Daha fazla  
Discord kapandığı için alternatif arayan çok fazla insan var ve ben de merak edip böyle bir platform var mıdır diye merak ettim. Revolt adın da bir uygulama. Daha yeni bir platform olduğu için hataları olabilir ama neredeyse Discord'la aynı. Önemli olan burada ne kadar kişi tarafından bilindiğidir‚ ama ben bu platformun ileride popüler olacağına inanıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20241009_082802.jpg
    IMG_20241009_082802.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 136
Arkadaşımla yarım saattir deniyoruz. Sesli chati çalışmayan bir uygulama. Discordun aynı şekilde sunucu açıp yazılı ve sesli kanallar açabiliyorsunuz. Biz denedik ve iletişim kuramadık.

Arkadaşımla yarım saattir deniyoruz. Sesli chati çalışmayan bir uygulama. Discord'un aynı şekilde sunucu açıp yazılı ve sesli kanallar açabiliyorsunuz. Biz denedik ve iletişim kuramadık.

Yeni bir platform zaten sorunları olabilir. Arayüz olarak Discord'dan daha hoş bence.

Sıradaki kapatılacak olan uygulama bu olacak gibime geldi :D

Yine darkcılar çökmezse buraya da yolu var buranın.

Aynısına benzer guilded.gg'de var.

Haberim yoktu bu uygulamadan yine Discord'un aynısı denenebilir.

Discord kapandığı için alternatif arayan çok fazla insan var ve ben de merak edip böyle bir platform var mıdır diye merak ettim. Revolt adın da bir uygulama. Daha yeni bir platform olduğu için hataları olabilir ama neredeyse Discord'la aynı. Önemli olan burada ne kadar kişi tarafından bilindiğidir‚ ama ben bu platformun ileride popüler olacağına inanıyorum.

Hem Revold hem de Guilded.gg ye kayıt yapılamıyor şuan da .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı