Discord için VPN önerisi

TeknoVPN nasıl bilmiyorum ancak genelde oyun için onu öneriyorlar diye hatırlıyorum. Deneme sürümü vs varsa bakılabilir.

Arkadaşlar WARP'ın olayını çözdüm CMD'yi yönetici çalıştırıp Ipconfig /flushdns yazdıktan sonra tekrar çalışmaya başladı WARP ile açıyorum Discord'u

Merhaba, gönderiyi hortlatıyorum. RSDNS yapımcısı güvenilir birisi mi ? programı kurdum ancak için pek rahat etmedi, güzel çalışıyor.

Merhaba, gönderiyi hortlatıyorum. RSDNS yapımcısı güvenilir birisi mi ? programı kurdum ancak için pek rahat etmedi, güzel çalışıyor.
Hocam RSDNS nereden kurdunuz? GitHub'da release bulamadım.

Merhaba, gönderiyi hortlatıyorum. RSDNS yapımcısı güvenilir birisi mi? Programı kurdum ancak için pek rahat etmedi, güzel çalışıyor.

Hocam bilmiyorum kullanan arkadaşlarım 2 3 aydır pek bir sorununu görmedi ancak içinize sinmediyse GoodbyeDPI Türkiye versiyonu var onu kullanabilirsin.

Hocam RSDNS nereden kurdunuz? GitHub'da release bulamadım.
Diğer arkadaşlara yorumları için teşekkürler, bir arkadaşımın arkadaşı vesilesiyle elime geçti benimde. FP_All_In_One_Runtimes ve RSDNS kombinasyonu ile kullanıyorum şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…