Merhaba, gönderiyi hortlatıyorum. RSDNS yapımcısı güvenilir birisi mi ? programı kurdum ancak için pek rahat etmedi, güzel çalışıyor.Hocam WARP ile Online oyunlarda ms oluyor.
Donanım Arşivi forumda biri GoodbyeDPI ve Cloudflare'ı tek bir programdan çalıştırabilen bir program yapmıştı RSDNS diye. GoodbyeDPI çalışmayan 2 3 arkadaşım onu kullanarak sorunsuz Discord girebiliyor. Bir dene istersen.
Hocam RSDNS nereden kurdunuz? GitHub'da release bulamadım.Merhaba, gönderiyi hortlatıyorum. RSDNS yapımcısı güvenilir birisi mi ? programı kurdum ancak için pek rahat etmedi, güzel çalışıyor.
Merhaba, gönderiyi hortlatıyorum. RSDNS yapımcısı güvenilir birisi mi? Programı kurdum ancak için pek rahat etmedi, güzel çalışıyor.
Hocam bilmiyorum kullanan arkadaşlarım 2 3 aydır pek bir sorununu görmedi ancak içinize sinmediyse GoodbyeDPI Türkiye versiyonu var onu kullanabilirsin.
Açık kaynak kodlu diye biliyorum.Merhaba, gönderiyi hortlatıyorum. RSDNS yapımcısı güvenilir birisi mi ? programı kurdum ancak için pek rahat etmedi, güzel çalışıyor.
Diğer arkadaşlara yorumları için teşekkürler, bir arkadaşımın arkadaşı vesilesiyle elime geçti benimde. FP_All_In_One_Runtimes ve RSDNS kombinasyonu ile kullanıyorum şuan.Hocam RSDNS nereden kurdunuz? GitHub'da release bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.