Discord için VPN önerisi

WARP senin için ne kadar iyiyse Proton da iyidir. Değişiklik yap istersen birazcık.
Dostum 1.1.1.1 DNS ile bağlanabiliyorum ben o yüzden sadece DNS kullanıyorum. VPN için WARP 'da gayet iyi neden uğraşayım ki değişiklik yapmaya.

Superonline kullanıyorum. Discord'a erişmek için tercihen tarayıcı üzerinden erişebileceğim, oyun içinde pingimi etkilemeyecek bir VPN önerebilir misiniz? Ek olarak, ban yedirmeyecek alternatif çözüm önerilerine de açığım.

Pingini etkilemeyen VPN bulamazsın, GoodbyeDPI Valorant'ta ban yedirmez.

Ben direkt olarak DNS ayarlarını değiştirmeni öneririm.

WARP DNS+VPN kullanıyorum ilk günden beri.

Zapret kullanabilirsiniz. VPN istiyorsanız, Proton VPN önerebilirim.

Ben Kaspersky VPN kullanıyorum 81 ping alıyorum.

ByeDPI ne ara VPN olmuş Proton'u sileyim o zaman dermişim.

Harikasın harika.

WARP senin için ne kadar iyiyse Proton da iyidir. Değişiklik yap istersen birazcık.

Ama proton etkilemiyor 80 ms etki anlamına geliyorsa bilemedim.

80 ms tabii ki etki anlamına geliyor.

Dostum 1.1.1.1 DNS ile bağlanabiliyorum ben o yüzden sadece DNS kullanıyorum. VPN için WARP 'da gayet iyi neden uğraşayım ki değişiklik yapmaya.

Sorunun cozumunu yazacagim. Oncesinde birkac sey belirteyim.

Bende Goodbydpi calismiyor neden bilmiyorum.
Kaspersky virus programi kullaniyorum. Kapattigim halde bile Goodbydpi calistirdigimda filtre aktif olsa bile hicbir ise yaramiyor.

Kimisi sirf dns yaparak girebiliyor. Sanirim modemden de dns degistirmek lazim ama modemlerin cogu arayuzden buna izin vermiyor.

VPN konusunda tunelleme sistemi olan vpn ile bunu cozebilirsiniz.
Ben kaspersky VPN kullaniyorum. Ancak ondada ilginc bir sorun var.

Eger harici laptop kullaniyorsaniz harici bir ag adaptorunuz varsa veya masa ustu pcde sorunsuz calisiyor. Tunellemeyi aktif ediyorum. Sadece dicord ve Update exe dosyalarinda vpn kullan diyorum. Boylece sadece discord vpn ile aciliyor diger hicbir seyde oyunda moyunda vpn aktif olmuyor. Discordu Almanya lok. ile aciyorum Vpnde almanya secili sifir sorun.

Ancak Kaspersky vpn tunellemesi benim laptopun dahili wifi kartinda duzgun calismiyor. Aktif ettigimde dicorda girebiliyorum ama diger hicxbir seye internet gitmiyor. Yani chrome sorf yapamiyorum. Bende boyle bir sorun var. Su an Kaspersky teknik destekle iletisim halindeyim. Bilgisayarimdan raporlar istediler video cektim/ Terminalden komutlar gonderdiler. Sorunum cozulurmu bilmiuyorum ama benim laptopun Killer markali dahili wifi adaptorunde tunelleme sorunlu. Belki sizin laptopta sorun yasatmaz ama bildigim birsey var ki, eger masaustude harici adaptorle baglaniyorsaniz, veya ethernet kablosu ile baglaniyorsunuz veya veya laptopunuz var ve harici ag adaptorunuz varsa sorun yasamazsiniz. Fiyati cok makul. Ancak dedigim gibi ben sorun yasadim.

Birde harici adaptorlerde benim adaptorlerin kalitesizligimi bilmiyorum bende alfa 1wat 036h ve wn722n var v1 versiyon. Harici adaptorde oyunda biraz ping dalgalanmasi yasadim. Internet duz olsa bile bilmiyorum. Vpn uygulamasindan mi yoksa adaptor kaynaklimi bilmiyorum. Cekimleride 5 yani. Ben yerinizde olsam 300 500 verir kaspersky plus versiyonu alirim. Sanirim 3 cihaz koruyor. Hem anti virus hem sinrisiz vpn. Memnun kalmazsaniz iade edersiniz. Diger vpn fiyatlari oldukca yuksek.

Superonline kullanıyorum. Discord'a erişmek için tercihen tarayıcı üzerinden erişebileceğim, oyun içinde pingimi etkilemeyecek bir VPN önerebilir misiniz? Ek olarak, ban yedirmeyecek alternatif çözüm önerilerine de açığım.
Goodbyedpi tr en hızlısıdır ben sisteme kurdum açmaya bile gerek yok pc açıldığı an aktif oluyor ve internet hızının aynısını kullanabiliyorsunuz.

Bu etki etmediği anlamına gelmiyor, 60-70 ping ile de yeşil görebileceğin yerler var.

Onu şöyle anlıyorum bağlandığım sunucu yükü düşük ve yeşilse beni hızlı bölgeye konumlandırıyor. Ping her saniye farklılık gösteriyor yalnız oyunum veya bulunduğum platform için gecikme yok ping 60'ı da gösterse anlık olarak 30 ms. Henüz plus üyesi değilim abonesiz kullanıcılarına böyle bir hizmet sunuyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı