Discord ID'den her şeye erişilmesi mümkün mü?

norahcV

Centipat
Daha fazla  
Geçenlerde bir sunucuya sese girdim sesteki adam yayın açtı ve benim Discord ID'mi kopyalayıp bir siteye yapıştırdı ve benim tüm sunucularım ve Discord mesajlarıma ulaşabildi. Panel gibi bir şey bu herhalde böyle siteler hakkında bilgisi olan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence spotifyınız bağlıysa profilimde görünmesin seçeneğini açın çünkü spotifyınızdan çok kolay her şeyinizi bulabiliyorlar birçok arkadaşımın başına geldi.
Çok teşekkür ederim yapıyorum hemen. Peki arkadaşlarım yada diğer kişiler dinlediğim şarkıları görebilicek dimi?

Tamam durumda gösteri açık bıraktım hallettim tekrardan teşekkürler.

Çok teşekkür ederim yapıyorum hemen. Peki arkadaşlarım ya da diğer kişiler dinlediğim şarkıları görebilecek değil mi?

Tamam durumda gösteri açık bıraktım hallettim tekrardan teşekkürler.

Profilde görüntüleyi kapatıp durumu Spotify olarak gösteri açarsanız dinlediğiniz şarkıları görebilirler ve hesabınıza da ulaşamazlar rica ederimm.

O zaman ünlü kişiler nasıl bu kadar rahat?

Kankam ben Roblox'ta hile sunucularında bir aralar çok takıldım bazı hileler sunucudaki herkesin IP adresini pingini falan her şeyi gösteriyordu. Özelden yazılan mesajları bile gösteriyordu hala çalışıyor mu bilmiyorum ama ünlülerde güvende değil.

Bilmiyorum ama IP adresi yaşadığın yeri falan rahatça bulabilir ama mesajlara ulaşmak çok zor Discord mesajları çok iyi bir şekilde koruyor ama better Discord'da bazı eklentiler gizli kanalları gösterebiliyor. (kanal mesajları gizli sadece kanalın adı gözüküyor.)

Hocam bence spotifyınız bağlıysa profilimde görünmesin seçeneğini açın çünkü spotifyınızdan çok kolay her şeyinizi bulabiliyorlar birçok arkadaşımın başına geldi.
hayır hiç birşeyim bağlı değildi sadece id mden buldu

IP adresimi nasıl buluyor hocam tam olarak? Yine panel sitesi gibi bir yerden mi?

Hocam gerçekten mesajlarınıza bile erişebildiğine emin misiniz? Eğer böyle bir şey varsa gerçekten büyük bir açık.

Evet sunucularımdaki tüm yazışmaları gösterdi yayınında bende anlamadım siteyi sorduğumda söylemedi

Maili nasıl buluyorlar

Son düzenleme:
IP adresimi nasıl buluyor hocam tam olarak? Yine panel sitesi gibi bir yerden mi?

Kodda hatırladığım kadarıyla Roblox'taki aynı sunucudayken senin bilgileri gönderdiğin yer ile adamın gönderdiği yerin aynı olmasından yararlanan bir hileydi. (ileri geri hareket etmek bile bir veridir) bundan 2 sene önce epey eğlenirdik insanları korkutarak ama şimdi saçma olduğunu anladım. Belki aynı ses kanalına katıldığından falan IP adresini bulabilirler bu mantıkla ama Discord, yazışmalar ve diğer konularda çok daha güvenli gerçekten bunu yapabiliyorlarsa tebrik etmek lazım.

Muhtemelen bir bota yetki vermişsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…