shenzed61 Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #1 Uzun süredir bu stabildi ama şimdi ana ekranımı kullanırken Discord ekranım donuyor ve bunu sadece Discord uygulamasında yaşıyorum (ikinci ekran). Çözümü var mı?
Uzun süredir bu stabildi ama şimdi ana ekranımı kullanırken Discord ekranım donuyor ve bunu sadece Discord uygulamasında yaşıyorum (ikinci ekran). Çözümü var mı?
Çözüm Adrastos 2 Haziran 2025 shenzed61 dedi: Tam olarak nereden kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Gelişmiş > Donanım İvmesi özelliği kapalı olsun.
shenzed61 dedi: Tam olarak nereden kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Gelişmiş > Donanım İvmesi özelliği kapalı olsun.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.223 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #2 Discord'un donanım hızlandırma özelliğini kapatıp dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS shenzed61 Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #3 Adrastos dedi: Discord'un donanım hızlandırma özelliğini kapatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden kapatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Discord'un donanım hızlandırma özelliğini kapatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden kapatabilirim?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.223 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #4 shenzed61 dedi: Tam olarak nereden kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Gelişmiş > Donanım İvmesi özelliği kapalı olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
shenzed61 dedi: Tam olarak nereden kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Gelişmiş > Donanım İvmesi özelliği kapalı olsun.
KS KS shenzed61 Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #5 Teşekkür ederim kaç gündür bununla uğraşıyordum, çözüldü. Artı 0 Eksi