woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 29 Nisan 2021 #1 Merhabalar. Discord telefon doğrulaması istiyor ama telefon numaramı girince "Invalid Phone Number" diyor. Yardım ederseniz sevinirim. Ne yapabilirim?
Merhabalar. Discord telefon doğrulaması istiyor ama telefon numaramı girince "Invalid Phone Number" diyor. Yardım ederseniz sevinirim. Ne yapabilirim?
Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 29 Nisan 2021 #2 woryxie dedi: Merhabalar. Discord telefon doğrulaması istiyor ama telefon numaramı girince "ınvalid Phone number" diyor. . Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Numarayı girerken sol tarafta + Diye numaralar vardır oradan 90'ı seçip numaranı yazarsan kabul edecektir. Artı 0 Eksi
woryxie dedi: Merhabalar. Discord telefon doğrulaması istiyor ama telefon numaramı girince "ınvalid Phone number" diyor. . Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Numarayı girerken sol tarafta + Diye numaralar vardır oradan 90'ı seçip numaranı yazarsan kabul edecektir.
SerenadeFürNadia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 1.040 Çözümler 2 29 Nisan 2021 #3 Bunun çözümü beklemek yanlış hatırlamıyorsam. Başıma gelmişti ve bu tarz bir cevap almıştım. Emin olmak için desteğe başvurun. Artı 0 Eksi
Bunun çözümü beklemek yanlış hatırlamıyorsam. Başıma gelmişti ve bu tarz bir cevap almıştım. Emin olmak için desteğe başvurun.
KS KS woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 29 Nisan 2021 #4 Ciri Riannon dedi: Numarayı girerken sol tarafta + Diye numaralar vardır oradan 90'ı seçip numaranı yazarsan kabul edecektir. Genişletmek için tıkla... +90 yapıyorum olmuyor. SerenadeFürNadia dedi: Bunun çözümü beklemek yanlış hatırlamıyorsam. Başıma gelmişti ve bu tarz bir cevap almıştım. Emin olmak için desteğe başvurun. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Artı 0 Eksi
Ciri Riannon dedi: Numarayı girerken sol tarafta + Diye numaralar vardır oradan 90'ı seçip numaranı yazarsan kabul edecektir. Genişletmek için tıkla... +90 yapıyorum olmuyor. SerenadeFürNadia dedi: Bunun çözümü beklemek yanlış hatırlamıyorsam. Başıma gelmişti ve bu tarz bir cevap almıştım. Emin olmak için desteğe başvurun. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #5 0 yazıyor musunuz? 0 yazmamanız gerekli. Artı 0 Eksi
KS KS woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 29 Nisan 2021 #6 Yang Mills dedi: 0 yazıyor musunuz? 0 yazmamanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Yazmıyorum. Artı 0 Eksi
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #7 woryxie dedi: Yazmıyorum. Genişletmek için tıkla... Önceden kullandığınız hesapları bu telefon numarasıyla mi kullandınız? Artı 0 Eksi
woryxie dedi: Yazmıyorum. Genişletmek için tıkla... Önceden kullandığınız hesapları bu telefon numarasıyla mi kullandınız?