Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 8 Temmuz 2021 #31 O ''arkadaşın'' sen olduğunu geçiyorum, kız reşit değil ise yaptığınız suç. Mesajları silince komple silindiğini zannediyorsanız geçmiş olsun.
O ''arkadaşın'' sen olduğunu geçiyorum, kız reşit değil ise yaptığınız suç. Mesajları silince komple silindiğini zannediyorsanız geçmiş olsun.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 8 Temmuz 2021 #32 kafaci ab dedi: Mesajlarını falan, sildi her şeyi. Genişletmek için tıkla... Mesajlari silmesi bir seyi degistirmez, loglari tutuluyor. Bir durum oldugu zaman Discord'da bunlari veriyor.
kafaci ab dedi: Mesajlarını falan, sildi her şeyi. Genişletmek için tıkla... Mesajlari silmesi bir seyi degistirmez, loglari tutuluyor. Bir durum oldugu zaman Discord'da bunlari veriyor.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 8 Temmuz 2021 #33 Statik IP kullanmıyorsanız IP'niz değişir. Kız reşit değilse başınız ağrıyabilir.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #34 Macaristan Başbakanı'nın kızıysa geçmiş olsun. Yoksa salla gitsin.
Wossie Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #35 Kendi rızasıyla attıysa sorun olmaz. (Reşit değilse orasını bilemem.)
kafaci ab Decapat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #37 Semihfuat32 dedi: Sıkıntı yok o zaman. Duruma bağlı. Benim bildiğim pedofili çok extreme durum. Genişletmek için tıkla... bu arada nudelar fake internetten arattım çıktı LastPlayer dedi: Reşit olmazsa sıkıntı çıkabilir. Sürprizbozan: Bilgi Daha fazla bilgi verebilmek için fotoğrafları görebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Discord'tan ekleyin: atesss#5024 Son düzenleme: 9 Temmuz 2021
Semihfuat32 dedi: Sıkıntı yok o zaman. Duruma bağlı. Benim bildiğim pedofili çok extreme durum. Genişletmek için tıkla... bu arada nudelar fake internetten arattım çıktı LastPlayer dedi: Reşit olmazsa sıkıntı çıkabilir. Sürprizbozan: Bilgi Daha fazla bilgi verebilmek için fotoğrafları görebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Discord'tan ekleyin: atesss#5024
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 9 Temmuz 2021 #38 kafaci ab dedi: bu arada nudelar fake internetten arattım çıktı Discord'tan ekleyin: atesss#5024 Genişletmek için tıkla... Bu arada ben de bilgi alabilir miyim? Detaylıca inceleyelim
kafaci ab dedi: bu arada nudelar fake internetten arattım çıktı Discord'tan ekleyin: atesss#5024 Genişletmek için tıkla... Bu arada ben de bilgi alabilir miyim? Detaylıca inceleyelim
kafaci ab Decapat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #39 Semihfuat32 dedi: Bu arada ben de bilgi alabilir miyim? Detaylıca inceleyelim Genişletmek için tıkla... olur efendim size atarım sonra inceleriz. (Discord'tan eklerseniz mutlu olurum eğer Discord'unuz varsa.)
Semihfuat32 dedi: Bu arada ben de bilgi alabilir miyim? Detaylıca inceleyelim Genişletmek için tıkla... olur efendim size atarım sonra inceleriz. (Discord'tan eklerseniz mutlu olurum eğer Discord'unuz varsa.)
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 9 Temmuz 2021 #40 kafaci ab dedi: olur efendim size atarım sonra inceleriz. (Discord'tan eklerseniz mutlu olurum eğer Discord'unuz varsa.) Genişletmek için tıkla... Gönderdim efendim.
kafaci ab dedi: olur efendim size atarım sonra inceleriz. (Discord'tan eklerseniz mutlu olurum eğer Discord'unuz varsa.) Genişletmek için tıkla... Gönderdim efendim.