Merhaba, benim bir Discord sunucum var. Sunucunun her özelliği tam, tek sıkıntısı üye sayısı.
Bu yüzden de J4J yapmayı düşünüyorum. Discord'da J4J yapmak yasak mı? Eğer yan hesap açsam, oradan J4J yapsam sunucunun sahibi olduğum ana hesabım etkilenir mi?
Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın, J4J yaparken girdiğimiz sunucuların içeriklerini tam bilemiyoruz çünkü çoğu yabancı vs. oluyor. Sunucular kötü içerikliyse ve biz fark etmeden girdiysek yasal olarak bir sıkıntı olur mu?
Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın, J4J yaparken girdiğimiz sunucuların içeriklerini tam bilemiyoruz çünkü çoğu yabancı vs. oluyor. Sunucular kötü içerikliyse ve biz fark etmeden girdiysek yasal olarak bir sıkıntı olur mu?
A kişisi, B kişisine sunucusunu atıyor, B kişisi de kendisininkini atıyor. Aynı anda giriyorsunuz. Ama bu Discord tarafından ban yemene sebep olabiliyor.
İşletim Sistemi: Microsoft Windows 10 Pro
İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz
Ekran Kartı: ATI Radeon HD 4600 Series (1,0 GB)
Bellek: 4,5 GB Ücretsiz (8,0 GB Toplam)
Monitör: Genel PnP Monitör (1680 x 1050 @ 59 Hz)
Disk kapasites: 203,4 GB Ücretsiz (697,6 GB Toplam)
Ses: Realtek High Definition Audio
Anakart: ASUSTeK Computer INC. (P5QC)
Fare: İAC uyumlu fare
Klavye: Razer
Merhaba, benim bir Discord sunucum var. Sunucunun her özelliği tam, tek sıkıntısı üye sayısı.
Bu yüzden de J4J yapmayı düşünüyorum. Discord'da J4J yapmak yasak mı? Eğer yan hesap açsam, oradan J4J yapsam sunucunun sahibi olduğum ana hesabım etkilenir mi?