Node js mi Python mu?Bot için Discord.js'yi nasıl indirebilirim? V12 istiyorum.
npm install [email protected]
npm install discord.js
(Node JS yüklü olması gerek ve güncel sürümü yükler V12 kullanmayın bence)npm install [email protected]
(v12.5.3 için)Kapatmak diye bir şey yok. Nasıl çözdüğünüzü açıklayın ki diğer insanlar da faydalanabilsin.Konu kapatılsın lütfen.
Reis eline sağlık güzel cevaplamışsın yada onun yerine root dizindeki package.json düzenlemesi yetrliKapatmak diye bir şey yok. Nasıl çözdüğünüzü açıklayın ki diğer insanlar da faydalanabilsin.
Çözümü bile işaretlenmedi ve arkadaş soru sormuşKonu kapatılsın lütfen.
Github vb.. yerlerde paylışılan projeler yada selfbot yapmaya çalışanlar daha çok tercih ediyor oysaki discord js 14 zor değil zaten kodda 1 2 değişiklik yapman yetiyor ve selfbot için bile 12 kullanılmıyor unutmadan aklıma geldi discord js 12 ve 11 komple desteği kesilmişti diye biliyorum bazı yamalarla düzeltebiliyorlarv14 varken neden bu eski sürümleri kullanıyorsunuz anlamıyorum. Desteği kesildi ve eksiklikleri var.Bash:npm install [email protected]
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.