Discord kapalı olmasına rağmen Alt+Tab yapınca ekranı geliyor

Garnele

Hectopat
Katılım
20 Kasım 2019
Mesajlar
205
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yaklaşık 3-4 aydır oyunlarda falan Alt+Tab yaparken Discord kapalı olmasına rağmen ekrana Discord'dan son çıkış yaptığımdaki kare geliyor. Ekran görüntüsü almışım gibi. Sağ üstte çarpıya tıklayıp çıkış yaptığım kare gözüküyor.

Bir de tarayıcıda video izliyorum mesela, Discord'a Alt+Tab atıyorum, sonra Discord'u kapatıyorum sağ üstten. Çarpıya tıkladığımda tarayıcı donuyor, video siyah ekran oluyor ama ses gelmeye devam ediyor. Tarayıcının üstüne tıkladığımda video çalışmaya devam ediyor. Edge, Chrome ve Opera'da bu sorunu yaşarken Opera GX ve Vivaldi'de yaşamadım ilginç bir şekilde. Discord uygulamasından kaynaklı bir sorun sanırım. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?

Aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan varsa yardımcı olursa sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Görev çubuğunda üste doğru bakan bir ok var, ona tıklayıp Discord logosunu görüceksiniz ona da sağ tıklayıp çıkış veya kapat diyeceksiniz.
Dostum discord'u tamamen kapatmak istemiyorum. Arkaplanda çalışması sıkıntı değil. Sık sık kullandığım bir uygulama sonuçta.
Bugünkü Opera GX güncellemesiyle Opera GX'de de sorun vermeye başladı.

Sorunu çözdüm. Discord'u uyumlulukta çalıştırdım Windows 8 ayarlarını uygula dedim. Artık tarayıcıdaki videolar siyah ekran falan vermiyor. Aynı sorundan muzdarip arkadaşlara yardımcı olur belki.

Sırf bu yüzden farklı tarayıcı kullanıyordum kaç aydır çözümün bu kadar basit olacağı aklıma gelmedi hatta format atmayı bile düşünmüştüm.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı