Çözüldü Discord kart bilgisi nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Boşluk_1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Discord da ücretsiz Nitro üyeliğinden yararlanmak için kart bilgilerimi istedi ve bende içi boş bir kart girdim. Daha sonra Discord'un gerçek biri olduğumu onaylamak için içinde para bulunan bir kart olması gerektiğini öğrendim. Faturalandırma kısımından kart bilgilerimi silmek için düzenle tuşuna bastığımda benden fotoğraftaki gibi bir şifre istedi. Kartın şifresini denedim fakat olmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Faturalandırma _ Kullanıcı Ayarları - Discord 1.09.2024 16_41_21.png

Çözüm
Merhaba, Discord da ücretsiz Nitro üyeliğinden yararlanmak için kart bilgilerimi istedi ve bende içi boş bir kart girdim. Daha sonra Discord'un gerçek biri olduğumu onaylamak için içinde para bulunan bir kart olması gerektiğini öğrendim. Faturalandırma kısımından kart bilgilerimi silmek için düzenle tuşuna bastığımda benden fotoğraftaki gibi bir şifre istedi. Kartın şifresini denedim fakat olmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 2299776
Kart değil, hesap şifreni gireceksin dostum.
Çok aşamalı doğrulama açmışsınız hesapta, Authenticator veya kullandığınız doğrulama uygulaması üzerinden geçici şifreyi girmeniz gerekiyor. Yoksa silemezsiniz.

Hesap şifresi de olabilir emin değilim, deneyin ikisinden birini.

Eki Görüntüle 2299776
Kart değil, hesap şifreni gireceksin dostum.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı