2-2.8 milyon TL'ye otomobil önerisi

düsunur1i

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler. 2-2.8 milyon TL arası araç bakıyorum da bir türlü karar veremedim. Hangi arabaya baksam sorunlu. Dizel önceliğim fakat benzin veya hibrit de bakabilirim. Sedan, SUV fark etmez ama sedan önceliğim. Peugeot 3008, 508, hibrit olarak da Octavia, Superb genel olarak 50 bin km altında bakıyorum. Daha iyi, çok fazla sorun çıkarmayacak araç önerisi yapabilir misiniz?

İyi günler. 2-2.8 milyon TL arası araç bakıyorum da bir türlü karar veremedim. Hangi arabaya baksam sorunlu. Dizel önceliğim fakat benzin veya hibrit de bakabilirim. Sedan, SUV fark etmez ama sedan önceliğim. Peugeot 3008, 508, hibrit olarak da Octavia, SuperB genel olarak 50 bin km altında bakıyorum. Daha iyi, çok fazla sorun çıkarmayacak araç önerisi yapabilir misiniz?

G20 neden bakmadınız hocam? Ek olarak R-Line 1.5 Passat olabilir.

50 bin km üstüne fazla çıkmıyorum G20'ler 3M civarında geziyor o kilometreler o kadar çıkmam mümkün değil Passat da 1.5 TSI'dan bahsediyorsaniz 1.6 TDI olana bir süre binmistim

Max 50 bin km 2.800.000 olarak tavsiye edelim o zaman doğru mudur?
1.6 TDI ile 1.5 eTSI çok farklı hocam yeni Passat'lar beni tatmin etti açıkçası.

1.6 TDI ile 1.5 eTSI çok farklı hocam yeni Passat'lar beni tatmin etti açıkçası.

Elektrik için yorum yapmamışsınız eğer düşünürseniz Model Y Performance olabilir.
Yani şahsen Octavia kullanıyorum ama bu bütçeye yeni 1.5 Mhev Octavia pek tavsiye etmek istemiyorum. Onun yerine abisini 1.5 premium hybrid SuperB almak çok daha mantıklı.
Bunlar dışında SUV olarak aktif kullandığım yeni Formentor tavsiye edebilirim. Sportline Karoq, R-Line 2023 civarı 1.5 benzinli Tiguan çok iyi olabilir.

Son düzenleme:
Hocam SuperB olabilir fiyat bandında çok güzel bir araba.

Hocam h super b sedan modellerde tercih edilebilir Hyundai Tucson da SUV önerim olabilir ikisi de bakımları yapıldığında sizi uzun süre götürcektir.

Saydığın modeller içerisinde motor ve şanzıman olarak en sorunsuz olanlar 3008 ve 508’dir; tabii bazı kıstaslara dikkat ederek. Dizel alacaksan, her iki modelde de dikkat etmen gereken tek şey 2023 ve üzeri bir model almak. 2023 ve altındaki modellerde 7 mm eksantrik zinciri sorunu bulunuyor.

508 alacaksanız 1.6 PureTech motorlusunu tavsiye ederim. 1.5 dizellerinden farklı olarak özel bir adaptif süspansiyon sistemi kullanıyor. Dizel modellerde bu seçenek yok. Çok keyifli bir arabadır. O motoru BMW bazı modellerinde de kullandı; güzel bir motordur. 225 HP ve EAT8, çok iyi bir ikili. Superb ve 508 kıyaslaması doğru olmaz; aslında rakip değiller. Kağıt üzerinde belki öyle gözükebilir ama gerçekte öyle değil.

Son çıkan 3008 kasasını alacaksanız iki kere düşünmenizi öneririm. Hibrit motor, çift kavrama ve elektronik konusunda çok şikayet bulunuyor.

Elektrik için yorum yapmamışsınız eğer düşünürseniz Model Y Performance olabilir.
Yani şahsen Octavia kullanıyorum ama bu bütçeye yeni 1.5 Mhev Octavia pek tavsiye etmek istemiyorum. Onun yerine abisini 1.5 premium hybrid SuperB almak çok daha mantıklı.
Bunlar dışında SUV olarak aktif kullandığım yeni Formentor tavsiye edebilirim. Sportline Karoq, R-Line 2023 civarı 1.5 benzinli Tiguan çok iyi olabilir.
Variantlar dan mi bahsediyorsunuz variantlar pek tutmuyor her an satma ihtimalim olabilir, elektrikli modeller maalesef sıcak bakmıyorum yani geniş bir fiyat aralığı fakat ya 2-2.2m civarı yada 2.8m civarı bir şey düşünüyorum 30-40k civarı prestige paket superb düşünüyorum yaklaşık 20-30bin kilometre kadar binerim acaba herhangi bir sorun çıkarır mı diye tereddütle kaldım yada 2m civarına GT paket 3008 kafama yatıyor Tiguan karoq artik eski kaldı zaten formentora da bakacağım

Saydığın modeller içerisinde motor ve şanzıman olarak en sorunsuz olanlar 3008 ve 508’dir; tabii bazı kıstaslara dikkat ederek. Dizel alacaksan, her iki modelde de dikkat etmen gereken tek şey 2023 ve üzeri bir model almak. 2023 ve altındaki modellerde 7 mm eksantrik zinciri sorunu bulunuyor.

508 alacaksanız 1.6 PureTech motorlusunu tavsiye ederim. 1.5 dizellerinden farklı olarak özel bir adaptif süspansiyon sistemi kullanıyor. Dizel modellerde bu seçenek yok. Çok keyifli bir arabadır. O motoru BMW bazı modellerinde de kullandı; güzel bir motordur. 225 HP ve EAT8, çok iyi bir ikili. Superb ve 508 kıyaslaması doğru olmaz; aslında rakip değiller. Kağıt üzerinde belki öyle gözükebilir ama gerçekte öyle değil.

Son çıkan 3008 kasasını alacaksanız iki kere düşünmenizi öneririm. Hibrit motor, çift kavrama ve elektronik konusunda çok şikayet bulunuyor

Son çıkan 3008 kasasını alacaksanız iki kere düşünmenizi öneririm. Hibrit motor, çift kavrama ve elektronik konusunda çok şikayet bulunuyor.
508 hoşuma gidiyor fakat 3008 e göre piyasası biraz daha ağır galiba o yüzden dizel alırsam 3008 2023 düşünüyorum bunlar da adblue sorunu var galiba o biraz korkutuyor ama düşük kilometre alacağım için ne kadar sorun olur bilmiyorum 508 de 1.6 motor da makyajsız versiyon da var

Son düzenleme:
Variantlardan mi bahsediyorsunuz variantlar pek tutmuyor her an satma ihtimalim olabilir, elektrikli modeller maalesef sıcak bakmıyorum yani geniş bir fiyat aralığı fakat ya 2-2.2m civarı ya da 2.8m civarı bir şey düşünüyorum 30-40k civarı prestige paket SuperB düşünüyorum yaklaşık 20-30bin kilometre kadar binerim acaba herhangi bir sorun çıkarır mı diye tereddütle kaldım ya da 2M civarına GT paket 3008 kafama yatıyor Tiguan karoq artik eski kaldı zaten formentora da bakacağım

508 hoşuma gidiyor fakat 3008'e göre piyasası biraz daha ağır galiba o yüzden dizel alırsam 3008 2023 düşünüyorum bunlar da AdBlue sorunu var galiba o biraz korkutuyor ama düşük kilometre alacağım için ne kadar sorun olur bilmiyorum 508 de 1.6 motor da makyajsız versiyon da var

Evet station wagon modellerinden bahsediyorum. Dediğiniz gibi maalesef ülkemizde stationa olan isteksizlik yüzünden piyasası fazla yok.

Hocam SuperB olabilir fiyat bandında çok güzel bir araba.

Hocam h super b sedan modellerde tercih edilebilir Hyundai Tucson da SUV önerim olabilir ikisi de bakımları yapıldığında sizi uzun süre götürcektir.
Tucson a bindim geçen sene sattım şanzıman sorunu var yolda ısınıyor kenarı cektiriyor uğraşmak istemiyorum kalite olarak güzel arabaydı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı