Çözüldü Discord karttaki parayı çekmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İsimsizMan09

Hectopat
Arkadaşlar 2 gün çekmeye çalışmış art arda çekememiş yeni para yüklettim kart bilgisini şu an güncelledim ama para çekmiyor ve aboneliğin bitecek diyor.
1657459398335.png

Nasıl para çekmesini sağlayabilirim? Abonelik bitmesin istemiyorum nitroya katılma tarihim bozulur biterse.
Not: Ödeme bilgilerini güncelledim aynı kart bilgileri ama para çekmiyor.

Çözüm
Arkadaşlar 2 gün çekmeye çalışmış art arda çekememiş yeni para yüklettim kart bilgisini şu an güncelledim ama para çekmiyor ve aboneliğin bitecek diyor.Eki Görüntüle 1446980
Nasıl para çekmesini sağlayabilirim? Abonelik bitmesin istemiyorum nitroya katılma tarihim bozulur biterse.
Parayı otomatik çekmemesinden bahsediyorsanız zaten durmadan karta para çekme isteği göndermez. Zaman aşımı süresince bir kaç kez çekme isteği gönderir. Kartınızda para varsa sorun yok. beklemeniz yeterlidir ;).
Arkadaşlar 2 gün çekmeye çalışmış art arda çekememiş yeni para yüklettim kart bilgisini şu an güncelledim ama para çekmiyor ve aboneliğin bitecek diyor.Eki Görüntüle 1446980
Parayı otomatik çekmemesinden bahsediyorsanız zaten durmadan karta para çekme isteği göndermez. Zaman aşımı süresince bir kaç kez çekme isteği gönderir. Kartınızda para varsa sorun yok. beklemeniz yeterlidir ;).

Çözüm
İlk 2 kere çekmeye çalışmış 8 temmuz ve 9 temmuzda bir daha salmış. Ayın sonlarına doğru son bir kez daha dener değil mi?

Your subscription payment requires authentication. Please open Discord and complete the authentication process before 15 Tem 2022. You can also try updating your subscription payment methods via User Settings.

Kimlik doğrulama gerektiriyor diyor.
Nasıl yapacağım bunu?

Your subscription payment requires authentication. Please open Discord and complete the authentication process before 15 Tem 2022. You can also try updating your subscription payment methods via User Settings.

Nasıl yapacağım bunu?

@gelengecenbudunya

Nasıl yapacağım bunu?

@gelengecenbudunya
Kullandığınız kart yerine sanal kart oluşturup dener misiniz?
Yanlış anlamıyorsam ilk cümlede kartınızı doğrulamaya sokmuş muhtemelen çalıntı sandığından. Doğrulama ile ilgili bir şey bilmiyorum ama Sanal kart oluşturup Ödeme yöntemini güncelleyin.

Muhtemelen siz aynı kartı tekrar eklediğiniz icin böyle bir hata verdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı