Discord Nitro 2 hafta deneme parayı iade eder mi?

sncmrt

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i5-7500 CPU @ 3.40GHz 3.40 GHz / 8 GB RAM / 1050 Tİ EKRAN KARTI / ASUS H110M-K ANAKART / Samsung Evo 500 GB SATA SSD / 1 TB SEAGATE HDD / 500 GB SEAGATE HDD
İyi akşamlar, Discord'da görseldeki gibi Nitro denemesi geldi, yıllık satın alsam onaylama için 700 TL parayı kesip iade eder mi?
Emin olamadım iade etmiyorsa boş yere 700 TL vermeyelim.

İyi akşamlar, Discord'da görseldeki gibi Nitro denemesi geldi, yıllık satın alsam onaylama için 700 TL parayı kesip iade eder mi?
Emin olamadım iade etmiyorsa boş yere 700 TL vermeyelim.
10 TL gibi bir şey kesiyor sonra geri veriyor hesaba. Tekrar ödeme tarihi gelmeden iptal ederseniz para çekmez.

10 TL gibi bir şey kesiyor sonra geri veriyor hesaba. Tekrar ödeme tarihi gelmeden iptal ederseniz para çekmez.
abone olmaya çalıştım 700 küsür TL para çekmeye çalışmış , kartta limit vardı bildirim vardı

Abone olmaya çalıştım 700 küsur TL para çekmeye çalışmış, kartta limit vardı bildirim vardı.

Ücretsiz verirken böyle bir sorun yaratmaması lazım bende şu an öyle kullanıyorum ama günü geçmesine rağmen limitten dolayı ücret kesmiyor zaten alma sayfasında küçük bir miktar çekim olacaktır diye bir uyarı olmalı kontrol edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı