kendievrenimiyazıcam Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Kasım 2022 #1 Discord'da nisan ayından önceki mesajlarımı bulamıyorum, bir arkadaşım çık gir yapınca gitmişlerdir dedi. O mesajlara nasıl ulaşabilirim?
Discord'da nisan ayından önceki mesajlarımı bulamıyorum, bir arkadaşım çık gir yapınca gitmişlerdir dedi. O mesajlara nasıl ulaşabilirim?
3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 14 Kasım 2022 #2 kendievrenimiyazıcam dedi: Discord'da nisan ayından önceki mesajlarımı bulamıyorum, bir arkadaşım çık gir yapınca gitmişlerdir dedi. O mesajlara nasıl ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Onlar arşivleniyor gibi bi olay vardı. Mesela 14 gün sonraki mesajları silemiyordu MC-AT. Artı 0 Eksi
kendievrenimiyazıcam dedi: Discord'da nisan ayından önceki mesajlarımı bulamıyorum, bir arkadaşım çık gir yapınca gitmişlerdir dedi. O mesajlara nasıl ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Onlar arşivleniyor gibi bi olay vardı. Mesela 14 gün sonraki mesajları silemiyordu MC-AT.
KS KS kendievrenimiyazıcam Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Kasım 2022 #3 343203 dedi: Onlar arşivleniyor gibi bi olay vardı. Mesela 14 gün sonraki mesajları silemiyordu MC-AT. Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım, bir girdim mesajlar yok. Bulamıyorum da. Artı 0 Eksi
343203 dedi: Onlar arşivleniyor gibi bi olay vardı. Mesela 14 gün sonraki mesajları silemiyordu MC-AT. Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım, bir girdim mesajlar yok. Bulamıyorum da.
mhmtkralord Picopat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 217 Çözümler 2 Yer İstanbul 14 Kasım 2022 #4 kendievrenimiyazıcam dedi: Discord'da nisan ayından önceki mesajlarımı bulamıyorum, bir arkadaşım çık gir yapınca gitmişlerdir dedi. O mesajlara nasıl ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... İstediğin kadar cihazdan gir yine de başka cihazla girdiğin için mesajlar gitmez. Artı 0 Eksi
kendievrenimiyazıcam dedi: Discord'da nisan ayından önceki mesajlarımı bulamıyorum, bir arkadaşım çık gir yapınca gitmişlerdir dedi. O mesajlara nasıl ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... İstediğin kadar cihazdan gir yine de başka cihazla girdiğin için mesajlar gitmez.
KS KS kendievrenimiyazıcam Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Kasım 2022 #5 mhmtkralord dedi: İstediğin kadar cihazdan gir yine de başka cihazla girdiğin için mesajlar gitmez. Genişletmek için tıkla... Hmm, anladım. Ben de öyle biliyordum ama bayağı bayağı bulamıyorum mesajları. Arıyorum ama yok. Artı 0 Eksi
mhmtkralord dedi: İstediğin kadar cihazdan gir yine de başka cihazla girdiğin için mesajlar gitmez. Genişletmek için tıkla... Hmm, anladım. Ben de öyle biliyordum ama bayağı bayağı bulamıyorum mesajları. Arıyorum ama yok.