I ismaiL_ Femtopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 7 4 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar PC me format attım Discord'u indirdim ama sonra bu hata çıktı. Ve KERNEL32.dll ise benim PC'mde var yani SysWOW64'da var System 32'de de var, yardım eder misiniz?
Arkadaşlar PC me format attım Discord'u indirdim ama sonra bu hata çıktı. Ve KERNEL32.dll ise benim PC'mde var yani SysWOW64'da var System 32'de de var, yardım eder misiniz?
The King Of Bruh Decipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #2 ismaiL_ dedi: Arkadaşlar PC me format attım Discord'u indirdim ama sonra bu hata çıktı. Eki Görüntüle 658004 Ve KERNEL32.dll ise benim PC'mde var yani SysWOW64'da var System 32'de de var, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Silip yüklediniz mi? Artı 0 Eksi
ismaiL_ dedi: Arkadaşlar PC me format attım Discord'u indirdim ama sonra bu hata çıktı. Eki Görüntüle 658004 Ve KERNEL32.dll ise benim PC'mde var yani SysWOW64'da var System 32'de de var, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Silip yüklediniz mi?
KS KS I ismaiL_ Femtopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 7 4 Eylül 2020 #3 The King Of Bruh dedi: Silip yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır silinmiyo Ve hiç bişey olmuyo o dll ye Artı 0 Eksi
The King Of Bruh dedi: Silip yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır silinmiyo Ve hiç bişey olmuyo o dll ye
alperfix Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #4 The King Of Bruh dedi: Silip yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Daha yüklememiş Discord'u. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2022 Artı -3 Eksi
X XuaQL Decipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 970 Makaleler 1 Çözümler 11 17 Nisan 2022 #5 Windows 7 kullanıyorsunuz bu sorunun çözümü Windows 7'yi güncellemeniz lazım sorun sonra çözülecektir. Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com Bu programla güncelleyebilirsiniz. RAR Şifresi: 12345 Orjinal site linki: https://www.fullprogramlarindir.net/updatepack7r2-indir-full-fx.html Artı 0 Eksi
Windows 7 kullanıyorsunuz bu sorunun çözümü Windows 7'yi güncellemeniz lazım sorun sonra çözülecektir. Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com Bu programla güncelleyebilirsiniz. RAR Şifresi: 12345 Orjinal site linki: https://www.fullprogramlarindir.net/updatepack7r2-indir-full-fx.html
oranssiketsuppi Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Holy Terra Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #6 alperfix dedi: La daha yüklememiş Discord'u. Genişletmek için tıkla... Yazım kurallarına uyun lütfen. Güvenli modda silip tekrar yüklemeyi deneyin. Ya da Windows'u güncellemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
alperfix dedi: La daha yüklememiş Discord'u. Genişletmek için tıkla... Yazım kurallarına uyun lütfen. Güvenli modda silip tekrar yüklemeyi deneyin. Ya da Windows'u güncellemeyi deneyin.
alperfix Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #7 oranssiketsuppi dedi: Yazım kurallarına uyun lütfen. Güvenli modda silip tekrar yüklemeyi deneyin. Ya da Windows'u güncellemeyi deneyin düzeltme ile denedim sosyal onu hatalı olarak algılamıyor. Genişletmek için tıkla... oranssiketsuppi dedi: Yazım kurallarına uyun lütfen. Güvenli modda silip tekrar yüklemeyi deneyin. Ya da Windows'u güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Sen dikkat et Windows'a başlarken büyük başlamamışsın. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
oranssiketsuppi dedi: Yazım kurallarına uyun lütfen. Güvenli modda silip tekrar yüklemeyi deneyin. Ya da Windows'u güncellemeyi deneyin düzeltme ile denedim sosyal onu hatalı olarak algılamıyor. Genişletmek için tıkla... oranssiketsuppi dedi: Yazım kurallarına uyun lütfen. Güvenli modda silip tekrar yüklemeyi deneyin. Ya da Windows'u güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Sen dikkat et Windows'a başlarken büyük başlamamışsın.
X XuaQL Decipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 970 Makaleler 1 Çözümler 11 17 Nisan 2022 #8 ismaiL_ dedi: Hayır silinmiyor ve hiçbir şey olmuyor o DLL'ye. Genişletmek için tıkla... Bir de bir uyarıda bulunmak istedim Kernel32.dll yi silerseniz sistem çökücektir sorunuzun cevabı sistemi güncellemek Artı 0 Eksi
ismaiL_ dedi: Hayır silinmiyor ve hiçbir şey olmuyor o DLL'ye. Genişletmek için tıkla... Bir de bir uyarıda bulunmak istedim Kernel32.dll yi silerseniz sistem çökücektir sorunuzun cevabı sistemi güncellemek