Discord kısık ses sorunu

Katılım
21 Aralık 2015
Mesajlar
3.758
Makaleler
3
Çözümler
17
Yer
Mersin
Anakart Asus Prime B350M-A, mikrofon kulaklık üzerinde Logitech G230. Ses yazılımı güncel, sistem ve Discord ayarları varsayılanda. AMD Relive üzerinden video kaydı, Windows'un ses kayıt yazılımından kayıt aldığımda ses gayet net çıkmakta fakat Discord üzerinde kiminle görüşsem sesi fullediği halde sesimin az geldiğini söylüyor. Mikrofon jakını kontrol ediyorum tam oturmuş vaziyette, Discord ayarlarını değiştiriyorum, harici mikrofonla deniyorum yine aynı. Sistem ayarlarından desibeli arttırıyorum bu sefer de sesin geliyor ama çok da uğultu var diyorlar. Milletin sesi gür bir şekilde bana gelirken benimkisi doğru düzgün karşıya gitmiyor.

Buna ne gibi bir çözüm bulabiliriz? Sesi yükselten yazılım falan var mıdır böyle durumlar için?
 
Sesi yükselten bir yazılım dediğiniz olay zaten sizin yaptığınız desibeli yükseltme işini yapacak bence hiç uğraşmayın derim. Skype kullanın birde oradan sesinizin nasıl gittiğine bakın.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı