7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 30 Eylül 2023 #21 erenpvo38 dedi: Dostum sunucu linkini atar mısın inceleyeyim. Tabii forumda izin veriliyorsa Genişletmek için tıkla... Hocam linkim YouTube kanalımdaydı oda sebepsiz yere silindi
erenpvo38 dedi: Dostum sunucu linkini atar mısın inceleyeyim. Tabii forumda izin veriliyorsa Genişletmek için tıkla... Hocam linkim YouTube kanalımdaydı oda sebepsiz yere silindi
iEndere Picopat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 101 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #22 260112 dedi: Tamamda 500 üye olması bir şey değiştirmiyor. %90 aktif değildir onlar. Genişletmek için tıkla... Kankam şu an baktım sunucuda 351 kişi var tam olarak 287'i aktif.
260112 dedi: Tamamda 500 üye olması bir şey değiştirmiyor. %90 aktif değildir onlar. Genişletmek için tıkla... Kankam şu an baktım sunucuda 351 kişi var tam olarak 287'i aktif.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 30 Eylül 2023 #23 erenpvo38 dedi: Dostum sunucu linkini atar mısın inceleyeyim. Tabii forumda izin veriliyorsa Genişletmek için tıkla... Sunucu linki yasak diye biliyorum onun yerine birbirinizi arkadaş olarak ekleyebilirsiniz.
erenpvo38 dedi: Dostum sunucu linkini atar mısın inceleyeyim. Tabii forumda izin veriliyorsa Genişletmek için tıkla... Sunucu linki yasak diye biliyorum onun yerine birbirinizi arkadaş olarak ekleyebilirsiniz.
iEndere Picopat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 101 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #24 erenpvo38 dedi: Dostum sunucu linkini atar mısın inceleyeyim. Tabii forumda izin veriliyorsa Genişletmek için tıkla... kankam bana mı sordun yoksa schauerd'e mi sordun? Arkadaşlar İncelemek İsteyenler Discord'dan Ekleyebilir. Discord Nick : ienderwastaken_
erenpvo38 dedi: Dostum sunucu linkini atar mısın inceleyeyim. Tabii forumda izin veriliyorsa Genişletmek için tıkla... kankam bana mı sordun yoksa schauerd'e mi sordun? Arkadaşlar İncelemek İsteyenler Discord'dan Ekleyebilir. Discord Nick : ienderwastaken_
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 30 Eylül 2023 #25 iEndere dedi: Kankam şu an baktım sunucuda 351 kişi var tam olarak 287'i aktif. Genişletmek için tıkla... Oradaki aktiflik bir şey ifade etmiyor. Ses kanalları boş olduktan sonra anlamı yok.
iEndere dedi: Kankam şu an baktım sunucuda 351 kişi var tam olarak 287'i aktif. Genişletmek için tıkla... Oradaki aktiflik bir şey ifade etmiyor. Ses kanalları boş olduktan sonra anlamı yok.
7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 30 Eylül 2023 #26 iEndere dedi: Kankam bana mı sordun yoksa Schauerd'e mi sordun? Arkadaşlar İncelemek İsteyenler Discord'dan Ekleyebilir. Discord Nick: İenderwastaken_ Genişletmek için tıkla... Peki Discord hesabımı şimdi açıp gelirim iEndere dedi: Kankam bana mı sordun yoksa Schauerd'e mi sordun? Arkadaşlar İncelemek İsteyenler Discord'dan Ekleyebilir. Discord Nick: İenderwastaken_ Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'um schauerbey eklerseniz sevinirim Son düzenleme: 30 Eylül 2023
iEndere dedi: Kankam bana mı sordun yoksa Schauerd'e mi sordun? Arkadaşlar İncelemek İsteyenler Discord'dan Ekleyebilir. Discord Nick: İenderwastaken_ Genişletmek için tıkla... Peki Discord hesabımı şimdi açıp gelirim iEndere dedi: Kankam bana mı sordun yoksa Schauerd'e mi sordun? Arkadaşlar İncelemek İsteyenler Discord'dan Ekleyebilir. Discord Nick: İenderwastaken_ Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'um schauerbey eklerseniz sevinirim