SharpeX Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 322 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 - 7700X - ASUS DUAL RTX 4070 - HYPERX FURY 16x2 6000MHZ RAM - Kingston 1TB 7000/5000MB/S M.2 SSD Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #1 Discord kopyala yapıştır yapınca kapanıyor. Bu sorunun çözümünü bilenler yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2021
Çözüm Spryzen 10 Mart 2021 Kullanıcı Ayarları/Metin ve Resimler/Metin kutusu ayarını kapatın, oluyor. SharpeX dedi: Discord kopyala yapıştır yapınca kapanıyor. Bu sorunun çözümünü bilenler yardımcı olursa sevinirim. Çözümü bıraktım. Genişletmek için tıkla...
Kullanıcı Ayarları/Metin ve Resimler/Metin kutusu ayarını kapatın, oluyor. SharpeX dedi: Discord kopyala yapıştır yapınca kapanıyor. Bu sorunun çözümünü bilenler yardımcı olursa sevinirim. Çözümü bıraktım. Genişletmek için tıkla...
ouziiix Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 213 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üçkağıtçı 9 Mart 2021 #11 Emir_D. dedi: "Kullanıcı Ayarları> Metin ve Resimler> Emojileri, bahsetmeleri önizle ... vb. Bunu devre dışı bırakın ve düzeltmesi gerekir. " Redditte bu paylaşılmış, bir deneyin derim. Genişletmek için tıkla... Düzeldi çok teşekkürler Artı 0 Eksi
Emir_D. dedi: "Kullanıcı Ayarları> Metin ve Resimler> Emojileri, bahsetmeleri önizle ... vb. Bunu devre dışı bırakın ve düzeltmesi gerekir. " Redditte bu paylaşılmış, bir deneyin derim. Genişletmek için tıkla... Düzeldi çok teşekkürler
Spryzen Femtopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #12 Kullanıcı Ayarları/Metin ve Resimler/Metin kutusu ayarını kapatın, oluyor. SharpeX dedi: Discord kopyala yapıştır yapınca kapanıyor. Bu sorunun çözümünü bilenler yardımcı olursa sevinirim. Çözümü bıraktım. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi Çözüm
Kullanıcı Ayarları/Metin ve Resimler/Metin kutusu ayarını kapatın, oluyor. SharpeX dedi: Discord kopyala yapıştır yapınca kapanıyor. Bu sorunun çözümünü bilenler yardımcı olursa sevinirim. Çözümü bıraktım. Genişletmek için tıkla...
KS KS SharpeX Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 322 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 - 7700X - ASUS DUAL RTX 4070 - HYPERX FURY 16x2 6000MHZ RAM - Kingston 1TB 7000/5000MB/S M.2 SSD Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #13 Teşekkürler yaptım sağolun Artı 0 Eksi
I iSenpai Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #14 EnesKys dedi: Bende de var bu sorun :/ Bu ayarların Türkçe isimleri nedir? Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum bu ayar Türkçe'ye çevrilmemiş olabilir. Discord dilini İngilizce'ye alıp dene. Artı 0 Eksi
EnesKys dedi: Bende de var bu sorun :/ Bu ayarların Türkçe isimleri nedir? Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum bu ayar Türkçe'ye çevrilmemiş olabilir. Discord dilini İngilizce'ye alıp dene.
Eskidostum446 Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 115 14 Mart 2021 #15 Kısa bir süre önce bende de olmuştu ve şuan ondan kurtuldum. Bende discord'a tema için eklediğim "BandagedBD" yi kaldırarak sorunu çözdüm. Senin de denemeni öneririm Artı 0 Eksi
Kısa bir süre önce bende de olmuştu ve şuan ondan kurtuldum. Bende discord'a tema için eklediğim "BandagedBD" yi kaldırarak sorunu çözdüm. Senin de denemeni öneririm