İnperial Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 270 Çözümler 2 6 Ocak 2023 #1 Discord'a her girişimde e-posta ve şifremi girmek zorunda kalıyorum. Bunun çözümünü bilen var mı? @GroveStreet komik olan şeyi söyle birlikte gülelim kanka bekliyorum Son düzenleme: 6 Ocak 2023
Discord'a her girişimde e-posta ve şifremi girmek zorunda kalıyorum. Bunun çözümünü bilen var mı? @GroveStreet komik olan şeyi söyle birlikte gülelim kanka bekliyorum
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #2 İnperial dedi: @GroveStreet komik olan şeyi söyle birlikte gülelim kanka bekliyorum Genişletmek için tıkla... Ben cidden bu olayı anlamıyorum. Adam istediği gibi emote bırakır. Neyden rahatsızlık duyuyorsunuz? Discord'u silip yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
İnperial dedi: @GroveStreet komik olan şeyi söyle birlikte gülelim kanka bekliyorum Genişletmek için tıkla... Ben cidden bu olayı anlamıyorum. Adam istediği gibi emote bırakır. Neyden rahatsızlık duyuyorsunuz? Discord'u silip yüklemeyi deneyin.
KS KS İnperial Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 270 Çözümler 2 6 Ocak 2023 #3 Aeronight dedi: Ben cidden bu olayı anlamıyorum. Adam istediği gibi emote bırakır. Neden rahatsızlık duyuyorsunuz? Discord'u silip yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Ben de yardım istenen bir konuya neden kahkaha emojisi bırakılır bunu anlayamadım o yüzden soru sordum? Cevabımı aldım herkesin sorunları olabilir. Son düzenleme: 6 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Ben cidden bu olayı anlamıyorum. Adam istediği gibi emote bırakır. Neden rahatsızlık duyuyorsunuz? Discord'u silip yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Ben de yardım istenen bir konuya neden kahkaha emojisi bırakılır bunu anlayamadım o yüzden soru sordum? Cevabımı aldım herkesin sorunları olabilir.
ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 6 Ocak 2023 #4 Aeronight dedi: Ben cidden bu olayı anlamıyorum. Adam istediği gibi emote bırakır. Neden rahatsızlık duyuyorsunuz? Discord'u silip yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Witcher oynayan bir Bolulu Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Ben cidden bu olayı anlamıyorum. Adam istediği gibi emote bırakır. Neden rahatsızlık duyuyorsunuz? Discord'u silip yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Witcher oynayan bir Bolulu
KS KS İnperial Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 270 Çözümler 2 6 Ocak 2023 #5 Aeronight dedi: Ben cidden bu olayı anlamıyorum. Adam istediği gibi emote bırakır. Neden rahatsızlık duyuyorsunuz? Discord'u silip yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten onları yaptığım için buraya danışıyorum yoksa bu kadar basit bir şey için yazmam. Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Ben cidden bu olayı anlamıyorum. Adam istediği gibi emote bırakır. Neden rahatsızlık duyuyorsunuz? Discord'u silip yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten onları yaptığım için buraya danışıyorum yoksa bu kadar basit bir şey için yazmam.