Çözüldü Discord mağazasındaki profil efektleri ön izleme yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ConnorRK800

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar Discord mağazadaki profil efektlerini ön izleme yapmak istediğim zaman hiçbir türlü hareket etmiyor ya da oynamıyor, animasyonunu göremiyorum. Aşağıda bıraktığım fotoğraftaki gibi gri ekranda kalıyor. Silip yüklemeyi ve Google üzerinden giriş yapmayı denedim hiçbir türlü yüklenmiyor. Bir çözüm önerecek olan var mıdır?

1715175631049.png

1715175645549.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar Discord mağazadaki profil efektlerini ön izleme yapmak istediğim zaman hiçbir türlü hareket etmiyor ya da oynamıyor, animasyonunu göremiyorum. Aşağıda bıraktığım fotoğraftaki gibi gri ekranda kalıyor. Silip yüklemeyi ve Google üzerinden giriş yapmayı denedim hiçbir türlü yüklenmiyor. Bir çözüm önerecek olan var mıdır?

Eki Görüntüle 2190123

Eki Görüntüle 2190125

Hocam sorunu çözdünüz mü?
Bendede uzun zamandır bu şekilde.

Nasıl düzelttiniz ben ayarı bulamadım?

Kral muhtemelen ihtiyacın kalmamıştır ama kendimde aynı sorunu yaşadım şuraya gideceksin:
Kullanıcı ayarları>Erişilebilirlik>Azaltılmış Hareketlilik, bu bölümden "azaltılmış hareketliliği etkinleştir" kısmı aktif olacaktır, onu kapatırsan sorun çözülecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı