theumtkyd
Hectopat
Tamam teşekkürler. Bende nitro yok da başka bir arkadaş için açtım konuyu.Nitro Gifting yazıyor bende, orası hediye envanteri. Xbox Gamepass var şu an içinde.
Tamam teşekkürler. Bende nitro yok da başka bir arkadaş için açtım konuyu.Nitro Gifting yazıyor bende, orası hediye envanteri. Xbox Gamepass var şu an içinde.
Hocam baktım şimdi de yok sadece başkasına nitro alma var.Nitro Gifting yazıyor bende, orası hediye envanteri. Xbox Gamepass var şu an içinde.
Hocam sorunu bilgisayardan halledin isterseniz. Daha iyi olur. Eğer var ise öyle yapın.Hocam baktım şimdi de yok sadece başkasına nitro alma var.
Evet öyle yapacağım gibi şu an evde değilim gidince yaparım. Sizi uğraştırdım boş yere kusura bakmayın.Hocam sorunu bilgisayardan halledin isterseniz. Daha iyi olur. Eğer var ise öyle yapın.
Hiç sıkıntı değil hocam. Technopat sorunları çözmek için var.Evet öyle yapacağım gibi şu an evde değilim gidince yaparım. Sizi uğraştırdım boş yere kusura bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.