theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 1 Ocak 2023 #11 raidExodus dedi: Nitro Gifting yazıyor bende, orası hediye envanteri. Xbox Gamepass var şu an içinde. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Bende nitro yok da başka bir arkadaş için açtım konuyu.
raidExodus dedi: Nitro Gifting yazıyor bende, orası hediye envanteri. Xbox Gamepass var şu an içinde. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Bende nitro yok da başka bir arkadaş için açtım konuyu.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.922 Makaleler 19 Çözümler 71 1 Ocak 2023 #12 Hocam nitro hediye etme bölümünü açtıktan sonra bir yazı olacak; yeni bir kod mu aldın ? ne güzel ! şeklinde. Orası hocam.
Hocam nitro hediye etme bölümünü açtıktan sonra bir yazı olacak; yeni bir kod mu aldın ? ne güzel ! şeklinde. Orası hocam.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 1 Ocak 2023 #13 raidExodus dedi: Nitro Gifting yazıyor bende, orası hediye envanteri. Xbox Gamepass var şu an içinde. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım şimdi de yok sadece başkasına nitro alma var.
raidExodus dedi: Nitro Gifting yazıyor bende, orası hediye envanteri. Xbox Gamepass var şu an içinde. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım şimdi de yok sadece başkasına nitro alma var.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.922 Makaleler 19 Çözümler 71 1 Ocak 2023 #14 theumtkyd dedi: Hocam baktım şimdi de yok sadece başkasına nitro alma var. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu bilgisayardan halledin isterseniz. Daha iyi olur. Eğer var ise öyle yapın.
theumtkyd dedi: Hocam baktım şimdi de yok sadece başkasına nitro alma var. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu bilgisayardan halledin isterseniz. Daha iyi olur. Eğer var ise öyle yapın.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 1 Ocak 2023 #15 566156 dedi: Hocam sorunu bilgisayardan halledin isterseniz. Daha iyi olur. Eğer var ise öyle yapın. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapacağım gibi şu an evde değilim gidince yaparım. Sizi uğraştırdım boş yere kusura bakmayın.
566156 dedi: Hocam sorunu bilgisayardan halledin isterseniz. Daha iyi olur. Eğer var ise öyle yapın. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapacağım gibi şu an evde değilim gidince yaparım. Sizi uğraştırdım boş yere kusura bakmayın.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.922 Makaleler 19 Çözümler 71 1 Ocak 2023 #16 theumtkyd dedi: Evet öyle yapacağım gibi şu an evde değilim gidince yaparım. Sizi uğraştırdım boş yere kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hiç sıkıntı değil hocam. Technopat sorunları çözmek için var.
theumtkyd dedi: Evet öyle yapacağım gibi şu an evde değilim gidince yaparım. Sizi uğraştırdım boş yere kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hiç sıkıntı değil hocam. Technopat sorunları çözmek için var.
ARCES_402 Femtopat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #17 Hediye kodunu nerede yazılır?