Hangisinde daha fazla ping çıkarır? İnternet upload hızım 0.5.
Discord'da bir kanal açıp oradan bitrate'i düşürürseniz daha az ping yapar, biz arkadaşlarımızla böyle kullanıyoruz ve ping de düşüş olabiliyor çok kişili bağlantılarda.Hangisinde daha fazla ping çıkarır? İnternet upload hızım 0.5.
Discord'da bir kanal açıp oradan Bitrate'i düşürürseniz daha az ping yapar, biz arkadaşlarımızla böyle kullanıyoruz ve ping de düşüş olabiliyor çok kişili bağlantılarda.
Tahmin yürütmek istiyorum öncelikle. Girdiğin discord kanalının sağ tıklayıp (sesli sohbet odasından bahsediyorum) bit hızını kontrol eder misin bir daha ki sefere. Bazı discord sunucularında veya ayarlamayı bilmeyen insanlar genelde ne bulsa fullediği için ayarlarda bundan dolayı olabiliyor. Bit hızı default 64kbps dir eğer ki bu şekildeyken de ping hala devam ediyorsa biraz daha düşüre düşüre ilerle.Ne zaman Discord kullansam pingim 100 aşağı düşmüyor, Discord kapalıyken pingim 60-70 civarı oluyor. Ayrıca Steamden konuşunca da sıkıntı olmuyor. Discord sıkıntılı yaşasın Teamspeak![]()
Ne zaman Discord kullansam pingim 100 aşağı düşmüyor, Discord kapalıyken pingim 60-70 civarı oluyor. Ayrıca Steamden konuşunca da sıkıntı olmuyor. Discord sıkıntılı yaşasın Teamspeak![]()
Merhaba, maalesef sunucu sahibi ben olmadığım için bit hızı ayarı yapamıyoruz.Tahmin yürütmek istiyorum öncelikle. Girdiğin discord kanalının sağ tıklayıp (sesli sohbet odasından bahsediyorum) bit hızını kontrol eder misin bir daha ki sefere. Bazı discord sunucularında veya ayarlamayı bilmeyen insanlar genelde ne bulsa fullediği için ayarlarda bundan dolayı olabiliyor. Bit hızı default 64kbps dir eğer ki bu şekildeyken de ping hala devam ediyorsa biraz daha düşüre düşüre ilerle.
aa bu ping yapıyor diyip sonuna kadar düşürmeyin lakin tam ara noktayı deneye deneye bulabileceğinize inanıyorum
Eki Görüntüle 535813
bahsettiğim ayarın ekran görüntüsü de bu
Kendin bir sunucu açıp veya arkadaşlarının sunucusundayken yardım isteyip, deneme yanılma yöntemi ile sorunu çözebileceğine inanıyorum.Merhaba, maalesef sunucu sahibi ben olmadığım için bit hızı ayarı yapamıyoruz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.