yuks3l Centipat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:39 #1 Mobile Discord nasıl indirebilirim? Veya Google üzerinden Discord'a girdim ama sesli sohbetlere giremiyorum çözümü var mı?
Mobile Discord nasıl indirebilirim? Veya Google üzerinden Discord'a girdim ama sesli sohbetlere giremiyorum çözümü var mı?
Wsneijder Decapat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:44 #2 yuks3l dedi: Mobile Discord nasıl indirebilirim? Veya Google üzerinden Discord'a girdim ama sesli sohbetlere giremiyorum çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... APK olarak yükleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
yuks3l dedi: Mobile Discord nasıl indirebilirim? Veya Google üzerinden Discord'a girdim ama sesli sohbetlere giremiyorum çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... APK olarak yükleyebilirsiniz.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.586 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni Dün 21:47 #3 Discord - Konuş, Oyna, Takıl - Android için APK İndirme Discord - Konuş, Oyna, Takıl uygulamasının Android için 300.13 - Stable sürümlü APK'ini şimdi indir. İlave ücret yok. Discord - Konuş, Oyna, Takıl uygulamasının kullanıcı değerlendirmesi: 4.45 ★ discord.tr.aptoide.com Buradan indirebilirsin, güvenilirdir. Warp açıp kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Discord - Konuş, Oyna, Takıl - Android için APK İndirme Discord - Konuş, Oyna, Takıl uygulamasının Android için 300.13 - Stable sürümlü APK'ini şimdi indir. İlave ücret yok. Discord - Konuş, Oyna, Takıl uygulamasının kullanıcı değerlendirmesi: 4.45 ★ discord.tr.aptoide.com Buradan indirebilirsin, güvenilirdir. Warp açıp kullanabilirsin.
HypeROG Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 143 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3070TI | AMD RYZEN 5 5600X | MSI B550 CORBON WIFI | KINGSTON 2x 8GB RAM Cinsiyet Erkek Dün 21:47 #4 Apptoide indirin oradanda discord. Artı 0 Eksi
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.816 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:48 #5 yuks3l dedi: Mobile Discord nasıl indirebilirim? Veya Google üzerinden Discord'a girdim ama sesli sohbetlere giremiyorum çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Aptoide. Artı 0 Eksi
yuks3l dedi: Mobile Discord nasıl indirebilirim? Veya Google üzerinden Discord'a girdim ama sesli sohbetlere giremiyorum çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Aptoide.
KS KS yuks3l Centipat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:53 #6 crqdles dedi: Aptoide. Genişletmek için tıkla... Güvenilirmi İlk defa duydum? Artı 0 Eksi
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.586 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni Dün 22:03 #7 yuks3l dedi: Güvenilirmi İlk defa duydum? Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Artı 0 Eksi
Hexcc Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 349 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:53 #8 Happy mod aracılığıyla indirmiştim yeni telefona geçtiğim zaman. Artı 0 Eksi
G galaforce Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 548 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:17 #9 yuks3l dedi: Mobile Discord nasıl indirebilirim? Veya Google üzerinden Discord'a girdim ama sesli sohbetlere giremiyorum çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... APK kurmak istemiyorsan VPN aç telefonun ayarlarından yeni bir Google hesabı oluştur o zaman Play Store Discord geliyor oradan yükleyebilirsin. Artı 0 Eksi
yuks3l dedi: Mobile Discord nasıl indirebilirim? Veya Google üzerinden Discord'a girdim ama sesli sohbetlere giremiyorum çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... APK kurmak istemiyorsan VPN aç telefonun ayarlarından yeni bir Google hesabı oluştur o zaman Play Store Discord geliyor oradan yükleyebilirsin.