Discord nasıl kullanılır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim Sistemi Adı Microsoft Windows 11 Pro
Sistem Üreticisi ASUS
İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400F @ 2.60GHz, 2592 Mhz, 6 Çekirdek, 12 Mantıksal İşlemci
İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400F @ 2.60GHz, 2592 Mhz, 6 Çekirdek, 12 Mantıksal İşlemci
Temel Kart Üreticisi ASUSTeK COMPUTER INC.
Temel Kart Ürünü PRIME H510M-K
Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 16,0 GB
Toplam Sanal Bellek 32,8 GB
Meslek
Reklamcı
Windows 11 kullanıyorum. Sitedeki her şeyi denedim ama hata alıyorum ve birçok çözüm öne sürmüşler. Bunlardan garanti çalışanlar neler? Discord'a erişim için bilgi sağlar mısınız?

Modemden DNS'i 1.1.1.1 yapın bağlı olan her cihaz girebiliyor.

Discord ülkemiz de yaşa dışı işlerden dolayı girişleri kapatıldı. Mecruben DNS ayarını değiştirmeniz ya da VPN ile giriş yapmanız lazım. VPN'yi Web eklentisi ya da Microsoft mağazadan ekleyebilirsiniz.

Nasıl yapacağız. Yönlendirir misin?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nasıl yapacağız. Yönlendirir misin?
Sadece DNS üzerinden çalışmayabiliyor. VPN, Proxy veya DPI atlatma yöntemlerinden birisini de seçmenize gerekebilir. Ücretsiz ve hızlı VPN önerisi olarak Cloudflare WARP veya Edge'in yerleşik VPN'ini önerebilirim. (Edge'in VPN hizmeti daha yeni çıkmış, benim de daha kullanma fırsatım olmadı.)

Sadece DNS üzerinden çalışmayabiliyor. VPN, proxy veya DPI atlatma yöntemlerinden birisini de seçmenize gerekebilir. Ücretsiz ve hızlı VPN önerisi olarak Cloudflare WARP veya Edge'in yerleşik VPN'ini önerebilirim. (Edge'in VPN hizmeti daha yeni çıkmış, benim de daha kullanma fırsatım olmadı.)

Bende DNS ile çalıştı.

Sende çalışması onda da kesinlikle çalışacağını garantilemez.

Keşke herkes bunu anlayabilse ve kurallara uygun yaşasa.

Ben Instagram kapatıldığında da devlet kapttıysa vardır bir bildiği girip yabancılara prim vermeyeyim diye kullanmadım kullanan kişileri de bu konuda dilim döndüğünce uyardım, keşke herkes sizin gibi düşünceli olsa. Bana göre adam öldürmekten bir farkı yok ikisi de yasak sonuç olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı