Geçen gün sunucuda birinde durum olarak izlediği Netflix dizisi ve bölümün kaçıncı dakikası vs. gözüküyordu. İlk kez gördüm. Netflix'i açtım fakat bir şey olmadı. Hesaplar kısmında Netflix'i de bulamadım. Nasıl yapılacağını bilen var mı?
Geçen gün sunucuda birinde durum olarak izlediği Netflix dizisi ve bölümün kaçıncı dakikası vs. gözüküyordu. İlk kez gördüm. Netflix'i açtım fakat bir şey olmadı. Hesaplar kısmında Netflix'i de bulamadım. Nasıl yapılacağını bilen var mı?
Öncelikle selamun aleyküm. Onu yapmak için Premid'i indirip Chrome tarayıcınıza premid eklentisini eklemeniz gerekiyor. Netflix'in kendi uygulamasında izlerseniz olmaz Chrome veya Premid'in desteklediği bir tarayıcı ile girmeniz gerekiyor Netflix'e.
Ama en önemli kısmı atlamışsınız. Discord indirin. Ayarladan Discord oyun etkinliğini bulun. Etkinleştirince olacak.
Ayarlar > Arayüz kısmında olması lazım.
Ama en önemli kısmı atlamışsınız. Discord indirin. Ayarladan Discord oyun etkinliğini bulun. Etkinleştirince olacak.
Ayarlar > Arayüz kısmında olması lazım.
Öncelikle selamünaleyküm. Onu yapmak için Premid'i indirip Chrome tarayıcınıza premid eklentisini eklemeniz gerekiyor. Netflix'in kendi uygulamasında izlerseniz olmaz Chrome veya Premid'in desteklediği bir tarayıcı ile girmeniz gerekiyor Netflix'e.
Bir şey soracağım. Benim uzun zamandır kulanıyorum bunu ama premid şu an Netflix'i göstermiyor YouTube'yi göstermiyor ama aktif halde. Nasıl düzeltebilirim?