Discord Netflix durumu nasıl yapılır?

Yer
Porto
Geçen gün sunucuda birinde durum olarak izlediği Netflix dizisi ve bölümün kaçıncı dakikası vs. gözüküyordu. İlk kez gördüm. Netflix'i açtım fakat bir şey olmadı. Hesaplar kısmında Netflix'i de bulamadım. Nasıl yapılacağını bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı programlar ile yapılıyor. Youtube için de yapabilirsiniz. Youtube'da araştırırsanız bir sürü video çıkacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bunla yapmıştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geçen gün sunucuda birinde durum olarak izlediği Netflix dizisi ve bölümün kaçıncı dakikası vs. gözüküyordu. İlk kez gördüm. Netflix'i açtım fakat bir şey olmadı. Hesaplar kısmında Netflix'i de bulamadım. Nasıl yapılacağını bilen var mı?

Öncelikle selamun aleyküm. Onu yapmak için Premid'i indirip Chrome tarayıcınıza premid eklentisini eklemeniz gerekiyor. Netflix'in kendi uygulamasında izlerseniz olmaz Chrome veya Premid'in desteklediği bir tarayıcı ile girmeniz gerekiyor Netflix'e.

@326001 @Pop Smoke @Zcherby @Umut Akay Konu açtıktan sonra programı bulup indirdim fakat bir şey olmuyor? Hem sitede hem app'de.
1609858796261.png

1609858828310.png
1609858837636.png

Ama en önemli kısmı atlamışsınız. Discord indirin. Ayarladan Discord oyun etkinliğini bulun. Etkinleştirince olacak.
Ayarlar > Arayüz kısmında olması lazım.

Öncelikle selamünaleyküm. Onu yapmak için Premid'i indirip Chrome tarayıcınıza premid eklentisini eklemeniz gerekiyor. Netflix'in kendi uygulamasında izlerseniz olmaz Chrome veya Premid'in desteklediği bir tarayıcı ile girmeniz gerekiyor Netflix'e.

Bir şey soracağım. Benim uzun zamandır kulanıyorum bunu ama premid şu an Netflix'i göstermiyor YouTube'yi göstermiyor ama aktif halde. Nasıl düzeltebilirim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı