Arkadaşlar Epic Games'in verdiği Nitro'yu alacaktim fakat authentication required alıyorum çözümü nedir not telefon onaylı DC.
Alakası bile yok, emin değilseniz cevap vermeyiniz lütfen.Eğer önceden aldıysan aynı Discord hesabına olmuyor yeni DC açmak lazım
Merhabalar, kartınızda 10.8TL olması lazım authentication required deme sebebi ise kartınızdan onay almak istemesi. Biraz bekleyin sayfadan çıkmayın hangi kartı kullanıyorsunuz onaylama ekranı gelecektir.Arkadaşlar Epic Games'in verdiği Nitro'yu alacaktim fakat authentication required alıyorum çözümü nedir not telefon onaylı DC.
Alakası bile yok, emin değilseniz cevap vermeyiniz lütfen.
Merhaba, kartınızda 10.8TL olması lazım authentication required deme sebebi ise kartınızdan onay almak istemesi. Biraz bekleyin sayfadan çıkmayın hangi kartı kullanıyorsunuz onaylama ekranı gelecektir.
Bankanız nedir ?H
Kartta 30 TL var hem SMS doğrulamasıda yaptım
Alakası bile yok, emin değilseniz cevap vermeyiniz lütfen.
Merhaba, kartınızda 10.8TL olması lazım authentication required deme sebebi ise kartınızdan onay almak istemesi. Biraz bekleyin sayfadan çıkmayın hangi kartı kullanıyorsunuz onaylama ekranı gelecektir.
Kardeşim benim eğer önceden nitro kullanılmışsa sizi kredi kartı girme ekranına bile atmaz. Hiç denedin mi konuşuyorsun ?Alakası var kardeşim ben eminim bende hata verdi yeni hesap açınca düzeldi sen emin konuşma bence.
Bankanız nedir?
Ayrıca authentication required ne demek bana açıklar mısın ?Kardeşim benim eğer önceden nitro kullanılmışsa sizi kredi kartı girme ekranına bile atmaz. Hiç denedin mi konuşuyorsun ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.