Discord Nitro çalıntı olmadığı nasıl anlaşılır?

RDAs

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir arkadaşım Discord'dan bana Nitro attı fakat CC diye geçiyor sanırım. Çalıntı kredi kartıyla atmadığını nasıl anlarım? Al desem bilgilerime vs ulaşır mı?

Screenshot_1.png

Arkadaşlar bir arkadaşım Discord'dan bana Nitro attı fakat CC diye geçiyor sanırım. Çalıntı kredi kartıyla atmadığını nasıl anlarım? Al desem bilgilerime vs ulaşır mı?

Eki Görüntüle 1488976

Kabul ettiğin anda RAT yemiş durumunda bulunursun.

Eki Görüntüle 1488976

Atılan hediyenin ne tür bir ödeme yöntemiyle yapıldığını arkadaşın söylemediği sürece anlayamazsın, hediye direkt olarak Discord üzerinden atıldığı için hesap çalma veya bilgilere ulaşma gibi bir işlem yapılamaz.

Seni bağlayan pek bir şey yok, sana bir şey olmaz seni suçlamazlar veya bunu önceden teyit edebileceğin bir yöntem yok. Yalnız Discord böyle yapıyor mu bilmiyorum ama çalıntı CC ile alınan ürünlerin tespiti sonucu alınan şeyi iptal edenler var. Yani bir gün durduk yere nitron* gider olabilecek en kötü durumda ama o da o kadar. Bunu söyleme sebebim ise bu nitro için herhangi bir para ödüyorsan paran boşa gitmesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı