Öyle bir şey yok hocam. Başkasının gönderdiği bir dosyayı indirip açmadığınız yada site verilen siteye girip hesap bilgilerinizle giriş yapmaya çalışmadığınız sürece bir şey olmaz. Konu sahibi arkadaş gönül rahatlığı ile hediyeyi kabul edebilir. Olabilecek en kötü şey Nitro'nun CC ile alınmış olmasından kaynaklı iptal edilmesi olur. Hesabın başına bir şey gelmez. Yalnız nitroyu alırken bir siteye falan yönlendirme yapıyor ise muhtemelen sahtedir. Hediye nitrolar uygulama içinden iki-üç tuşa basarak alınabiliyor.Bunu Discord'daki kişilere de sorabilirsiniz aynısını söyleyecekler.
Bunu Discord'daki kişilere de sorabilirsiniz aynısını söyleyecekler.
Tıkladığınız linki kontrol ettiniz mi? Bakmadan bodozlama denize atlar gibi beleş görünce atlayıp sazan gibi scam linklere giriyorsunuz. Hem sadece siteye girmekle scam yiyemezsiniz.
Eki Görüntüle 1488984
Sizin kastettiğiniz bu tarz bağlantılar, fakat arkadaşta böyle bir durum söz konusu değil, hediye Discord üzerinden atılmış.
Öyle bir şey yok hocam. Başkasının gönderdiği bir dosyayı indirip açmadığınız ya da site verilen siteye girip hesap bilgilerinizle giriş yapmaya çalışmadığınız sürece bir şey olmaz. Konu sahibi arkadaş gönül rahatlığı ile hediyeyi kabul edebilir. Olabilecek en kötü şey Nitro'nun CC ile alınmış olmasından kaynaklı iptal edilmesi olur. Hesabın başına bir şey gelmez. Yalnız Nitro'yu alırken bir siteye falan yönlendirme yapıyor ise muhtemelen sahtedir. Hediye Nitro'lar uygulama içinden iki-üç tuşa basarak alınabiliyor.
Anladım hocam tamam. Discord üzerinden sakın ha nitro alma, arkadaşların olur da iyilik yapıp atarlarsa onları da alma mazallah RAT falan var çünkü.Böyle bir bağlantı değil. Bana da böyle olmayan bir bağlantı attılar ama tıklamadım.
Kredi kartı sahibi eğer Discorda ulaşır ise ödeme iptali yapabilir ve ödeme iptali yapıldığında hediyeyi kabul eden kişininde nitrosu gider.CC ile alınan Nitro'lar iptal olmuyor diye biliyorum.
Anladım hocam tamam. Discord üzerinden sakın ha Nitro alma, arkadaşların olur da iyilik yapıp atarlarsa onları da alma mazallah RAT falan var çünkü.
Herkese güvenmiyorum zaten bedava Nitro istesem gider yeni hesap açar bedava alırım![]()
Eki Görüntüle 1488984
Sizin kastettiğiniz bu tarz bağlantılar, fakat arkadaşta böyle bir durum söz konusu değil, hediye Discord üzerinden atılmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.