Arkadaşlar bir arkadaşım Discord'dan bana Nitro attı fakat CC diye geçiyor sanırım. Çalıntı kredi kartıyla atmadığını nasıl anlarım? Al desem bilgilerime vs ulaşır mı?
Benim arkadaşım bir tane Nitro'ya tıklamam demişti ve birisine sana atsam tıklar mısın dedikten sonra olacakları söyledi çocuk 1 gün sonra hesabım çalındı, PC kapanıyor gibi şeyler söyledi.
Benim arkadaşım bir tane Nitro'ya tıklamam demişti ve birisine sana atsam tıklar mısın dedikten sonra olacakları söyledi çocuk 1 gün sonra hesabım çalındı, PC kapanıyor gibi şeyler söyledi.
Attığı Nitro yüzde 90 gerçek Nitro değildir scam Nitro linki atmıştır.
Konu sahibin sorusuna gelirsek nitronun çalıntı CC ile alınıp alınmadığını önceden teyit edecek bir yol yok.
Yok böyle bir şey, discord nitro kabul ettin diye hesap mı çalınır? Bunun mantıklı bir izahı yok muhtemelen nitro aldıktan sonra yaptığı başka eylemler sonucu hesabını kaptırmıştır tamamen tesadüf. Nitro ile hesap çalabilen varsa bana atsın ben seve seve kabul ederim.
Tıkladığınız linki kontrol ettiniz mi? Bakmadan bodozlama denize atlar gibi beleş görünce atlayıp sazan gibi scam linklere giriyorsunuz. Hem sadece siteye girmekle scam yiyemezsiniz.