Discord Nitro çalıntı olmadığı nasıl anlaşılır?

RDAs

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir arkadaşım Discord'dan bana Nitro attı fakat CC diye geçiyor sanırım. Çalıntı kredi kartıyla atmadığını nasıl anlarım? Al desem bilgilerime vs ulaşır mı?

Bunu Discord'daki kişilere de sorabilirsiniz aynısını söyleyecekler.
Öyle bir şey yok hocam. Başkasının gönderdiği bir dosyayı indirip açmadığınız yada site verilen siteye girip hesap bilgilerinizle giriş yapmaya çalışmadığınız sürece bir şey olmaz. Konu sahibi arkadaş gönül rahatlığı ile hediyeyi kabul edebilir. Olabilecek en kötü şey Nitro'nun CC ile alınmış olmasından kaynaklı iptal edilmesi olur. Hesabın başına bir şey gelmez. Yalnız nitroyu alırken bir siteye falan yönlendirme yapıyor ise muhtemelen sahtedir. Hediye nitrolar uygulama içinden iki-üç tuşa basarak alınabiliyor.

Hocam almayacaksanız bana atabilirsiniz (!)
Şaka bir yana hocam resmi discord linkinden virüs bulaşmaz ve bir linkten bir şeyi indirip açmadığınız sürece de bulaşmaz. Hesabınızı girmediğiniz sürece de bir linkten hesap çalınmaz ve resmi discord linki diye biliyorum ben onu sorun olmaz.

Eki Görüntüle 1488984
Sizin kastettiğiniz bu tarz bağlantılar, fakat arkadaşta böyle bir durum söz konusu değil, hediye Discord üzerinden atılmış.

Böyle bir bağlantı değil. Bana da böyle olmayan bir bağlantı attılar ama tıklamadım.

CC ile alınan Nitro'lar iptal olmuyor diye biliyorum.

Anladım hocam tamam. Discord üzerinden sakın ha Nitro alma, arkadaşların olur da iyilik yapıp atarlarsa onları da alma mazallah RAT falan var çünkü.

Herkese güvenmiyorum zaten bedava Nitro istesem gider yeni hesap açar bedava alırım

Artı -1 Eksi
Eki Görüntüle 1488984
Sizin kastettiğiniz bu tarz bağlantılar, fakat arkadaşta böyle bir durum söz konusu değil, hediye Discord üzerinden atılmış.

Hocam biraz dikkatli incelerseniz zaten 2'si farklı görünüyor normalde hediye geldiği zaman arkadaştaki gibi gözükmesi lazım.

O yüzden bir sorun olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…